Λαμπρή Εκδήλωση η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ενωσης Ιλίου

Μέσα σε ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα, ο Α.Ο. Ενωση Ιλίου έκοψε την Κυριακή (02/02) σε μία όμορφη εκδήλωση την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Γονείς και παιδιά γέμισαν το κλειστό «Γ. Κακούρης» και η Διοίκηση τους αντάμειψε πραγματοποιώντας μία λαμπρή εκδήλωση. 

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Λιόσης, ο οποίος στον χαιρετισμό του ευχήθηκε για το νέο έτος, ευχαρίστησε όσους βρίσκονται στο πλευρό της, ενισχύοντάς της, ενώ αναφέρθηκε και στις συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

Το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, ο οποίος καλησπέρισε τον κόσμο, αλλά και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημήτρης Γαλούνης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, Γιώργος Φερεντίνος, ο Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας, Φώτης Μαρκόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Νίκη Βομπιράκη και Γιώργος Κουμαράδιος, η Πρόεδρος ΦΑΕΘΩΝ, Στέλλα Γκιόκα-Λιόση ο Επρόσωπος Περιφέρειας Δυτικού Τομέα Αθηνών, Ανδρέας Σπυράκος αλλά και από την παράταση “Ασυμβίβαστο Ιλιον” Γιώργος Χρόνης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και ο μέγας χορηγός της ομάδας, το “Enzo Cook Bar” και ο Ανδρέας Ανδρέου.

Για ακόμα μία χρονιά ο Α.Ο. Ενωση Ιλίου, τίμησε όσους στηρίζουν την ομάδα και όχι μόνο… 

Ετσι, ο σύλλογος βράβευσε τον πρόεδρο του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Ιλίου, Φώτη Μαρκόπουλο, με την τιμητική πλακέτα να παραδίδει ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Λιόσης, αλλά και τον ιδιοκτήτη των Ζαχαροπλαστείων “Κάκαλη”, Κωνσταντίνο Κάκαλη με την βράβευση να την κάνει ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος. 

Παράλληλα, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον σύλλογο, την εταιρεία διακίνησης κρεάτων ΑΦΟΙ Ρίζου, αλλά και η πιο φανατική φίλαθλος της ομάδας, η οποία ακολουθεί πάντα με το χαμόγελο, το μπασκετικό τμήμα όπου και αν αυτό αγωνίζεται, Ευαγγελία Μπούκη.

Στην πιο συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης, ο Α.Ο Ενωση Ιλίου, τίμησε μία εμβληματική φυσιογνωμία του συλλόγου, την αρχηγό του τμήματος του γυναικείου βόλεϊ, Αννα Μπούτα, η οποία στο τέλος της σεζόν αποχαιρετά την ενεργό δράση.

Για ακόμα μία χρονιά, ο σύλλογος δείχνει ότι ο αθλητισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, αλλά αυτό που προέχει είναι η μόρφωση. Σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα τίμησε τους αθλητές της, οι οποίοι πέρασαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν, οι Σοφία Βλαχοπούλου, Σταυρούλα Γιαννακάκη, Βάσω Γεωργαλή, Βασίλης Δημόπουλος, Ζωή Θανάση, Θοδωρής Κάτσα, Αλέξανδρος Κανναβός, Κωνσταντίνος Καραμπεσίνης, Γιώργος Καλύβας, Γιώργος Λάιος, Μαίρη Μασκαρέλη, Παναγιώτης Παγώνας, Βασίλης Παπανικολάου, Γιώργος Τακίδης, Φιλοποίνην Τσιμογιάννης και Μαρία Φιλιππάτου.

Τέλος, η Ενωση Ιλίου τίμησε το μέλλον του συλλόγου, βραβεύοντας τους μικρότερους ηλικιακά αθλητές και συγκεκριμένα, από το τμήμα μπάσκετ, τον Χρήστο Μαθιουδάκη και την Μελίνα Μπερμπερή και από το τμήμα βόλεϊ, την Μάγδα Αντωνιάδου και την Μελίνα Μπαλαούρα.