Λαμπρόπουλος: «Ίδιος ο στόχος, στα Μελίσσια να διεκδικήσουμε τη νίκη»

Για ένα δύσκολο παιχνίδι ετοιμάζεται ο Εσπερος καθώς υποδέχεται τα ανταγωνιστικά Μελίσσια. Ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου σχολίασε την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα αλλά μίλησε και για παιχνίδι που ακολουθεί…

-Πως κρίνεις τον απολογισμό των 5 νικών-4 ηττών στις 9 αγωνιστικές;

«Ο στόχος παραμένει ίδιος από το ξεκίνημα, στα Μελίσσια θέλουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θα έλεγα ότι ο απολογισμός μας είναι γλυκόπικρος. Γιατί ναι μεν είμαστε σε θετικό ισοζύγιο νικών-ηττών, αλλά θα μπορούσαμε και καλύτερα».

-Ο στόχος ποιος είναι;

«Ήταν και παραμένει ίδιος. Η βελτίωση και στελέχωση παιχτών από τις ακαδημίες στο αντρικό τμήμα και οι καλές εμφανίσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα».

-Ο δικός σου στόχος;

«Να βοηθάω την ομάδα, να διασκεδάζω και να απολαμβάνω το μπάσκετ τόσο στην προπόνηση όσο και στους αγώνες».

-Το σχόλιό σου για το παιχνίδι που ακολουθεί με τα Μελίσσια;

«Τα Μελίσσια είναι δυνατή ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Εμείς θα πρέπει να αγωνιστούμε με μεγάλη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

-Ποιες ομάδες θα ανέβουν, ποιες ξεχωρίζεις;

«Η Ένωση Ιλίου, ο Γλαύκος και ο Οίακας Ναυπλίου έχουν προβάδισμα. Όμως το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο».

-Τα προγνωστικά σου για τη μάχη της παραμονής;

«Θέλω να πιστεύω οτι η ΕΑΠ θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τη σωτηρία μαζί με την Αγία Παρασκευή και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Καλαμάτα’80 και Ολυμπιάδα δείχνουν ότι δεν προλαβαίνουν να ακολουθήσουν».

-Τι σου άρεσε στις 9 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και τι δεν σου άρεσε;

«Μου αρέσει η συμμετοχή 6 ομάδων από την ΕΣΚΑ-Η έχοντας οι περισσότερες αξιώσεις για το κάτι παραπάνω στην Κατηγορία. Δεν μου αρέσει που έχουμε οπισθοχωρήσει στη μέση της βαθμολογίας».

-Στο Άγιο Βασίλη πιστεύεις;

«Επιλέγω να πιστεύω, άλλα δεν χρειάζομαι κάτι χειροπιαστό για δώρο, η υγεία μου φτάνει».