Λαμπρόπουλος: «To ματς θέλει προσοχή»

esperos_logoΠαιχνίδι που θέλει προσοχή είναι σύμφωνα με τον Δημήτρη Λαμπρόπουλο, αυτό που ακολουθεί με τον Ακάδημο στην Καλαμάτα.

«Μπορεί στη θεωρία να είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ακάδημο, αλλά πρέπει αυτό να το αποδείξουμε και στην πράξη», σχολιάζει αρχικά στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, ο πλέι μέικερ του Εσπερου και συνεχίζει: «Το παιχνίδι θέλει προσοχή, είναι το πρώτο στη σειρά από τα τρία που ακολουθούν με ομάδες που δίνουν μάχη για την παραμονή και κάθε ένα είναι σημαντικό. Σε όλα χρειάζεται να παίξουμε με συγκέντρωση για να πάρουμε τη νίκη. Ο Ακάδημος είναι μια ομάδα που παίζει καλά στην έδρα της, χάνει δύσκολα στην έδρα της και για εμάς είναι το πιο μακρινό ταξίδι που πρέπει να κάνουμε. Ολα αυτά τα στοιχεία δείχνουν και τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα. Οπως είπα και στην αρχή είναι παιχνίδι που θέλει προσοχή».

Η νίκη στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής επί του Προμηθέα Χαλανδρίου τι σημαίνει; «Σε  εκείνο το παιχνίδι μπήκαμε αποφασισμένοι, είχαμε προετοιμαστεί καλά τακτικά. Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε, το κάναμε και μας βοήθησε να μην κινδυνεύσουμε επί της ουσίας σε κανένα σημείο του αγώνα. Η νίκη σημαίνει απλώς δύο ακόμη βαθμούς και ένα ακόμη βήμα προς το στόχο μας».