Λιόγας: «Καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο τέλος»

liogasΟ Εθνικός κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Πανερυθραϊκό χάρη στη συγκέντρωση που έδειξε η ομάδα στο τέλος. Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων αμέωσως μετά τον αγώνα ο Δημήτρης Λιόγας, ενώ για τι ματς μίλησε και ο Νίκος Ψυλέας.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα, κέρδισε ένα δύσκολο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Λιόγας και συνέχισε: «Με τον τρόπο που έπαιζε ο Πανερυθραϊκός χρειαζόμασταν πάρα πολύ την παρουσία του Μαγκουνή, που δεν έπαιζε γιατί ήταν τραυματίας, παίζοντας συνέχεια με κοντά σχήματα και σουτάροντας μονίμως τρίποντα. Εμείς έπρεπε να κυνηγάμε με ψηλούς παίκτες στην περιφέρεια κι αυτό δεν ήταν πάντα εύκολο. Παρόλα αυτά καταφέραμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο τέλος και να πάρουμε αυτή τη μεγάλη νίκη».

Με τη σειρά του, ο Νίκος Ψυλέας δήλωσε: «Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Ο Πανερυθραϊκός είναι σκληρή ομάδα, παίζει με κοντούς και σκληρούς παίκτες στην περιφέρεια και στους ψηλούς. Εμείς ψυχολογικά αναζητούσαμε αυτή τη νίκη μετά την ήττα στην Κύμη, την πετύχαμε έστω και δύσκολα, μας επηρέασε το κλίμα του γηπέδου γιατί είχε παγωνιά στο γήπεδο. Το θέμα είναι ότι πήραμε τη νίκη, συνεχίζουμε, τώρα πάμε στην Λιβαδειά για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και να πάρουμε το διπλό».