Λιόλος: «Η ομάδα ήταν ενωμένη σαν μια γροθιά»

promhtheas-panhgyriki2Δύο σερί τίτλους, τρεις συνεχόμενες ανόδους, 19 σερί νίκες, 6 μήνες αήττητος. Ο Προμηθέας γράφει τη δική έχοντας “μυστικό” όπλο τη σκληρή δουλειά, αλλά και σύμφωνα με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών πως η ομάδα «ήταν μια οικογένεια, ενωμένη σαν μια γροθιά».

Ο πρόεδρος του συλλόγου Βαγγέλης Λιόλιος ανέφερε σε δηλώσεις του: «Είναι η πιο μεγάλη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου. Στόχος μας είναι οι βαθιές ρίζες στη σχέση μας με τους πατρινούς φιλάθλους και όχι τόσο ν’ ανεβαίνουμε σκαλοπάτια. Η άνοδος αφιερώνεται στο τεχνικό επιτελείο, στα μέλη της διοίκησης και στους φιλάθλους μας, που μας στήριξαν και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Φέτος η ομάδα διήνυσε 14.000 χλμ. και άντεξε γιατί ήταν ενωμένη σαν μια γροθιά και σαν μια μεγάλη οικογένεια».

promhtheas-panhgyrikiΟ προπονητής του Προμηθέα Μάκης Γιατράς, δήλωσε τα εξής: «Είναι τεράστια επιτυχία. Αφιερώνω τον τίτλο στους παίκτες μου, στους ανθρώπους του Προμηθέα, στους φίλους της ομάδας, που μας ακολουθούσαν και στα εκτός έδρας παιχνίδια, στην οικογένεια μου και στη μνήμη του φίλου μου Φάνη Κολλιόπουλου. Ήταν μια δύσκολη σεζόν. Το μυστικό είναι ότι στις δύσκολες στιγμές ήμασταν ενωμένοι σαν μια γροθιά».

«Είναι μια μεγάλη στιγμή για τον Προμηθέα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά το αξίζαμε», ήταν η δήλωση του Βλάντο Πέτροβιτς, ενώ ο Τριαντάφυλλος Τζακόπουλος δήλωσε: «Παλεύαμε όλη τη χρονιά γι’ αυτή τη μοναδική στιγμή» και πρόσθεσε:«Αντέξαμε στα δύσκολα γιατί ήμασταν μια μεγάλη οικογένεια. Η ομάδα ψαχνόταν στο ξεκίνημα της σεζόν, και αυτό είναι λογικό, γιατί ήρθαν αρκετοί νέοι παίκτες, όμως παιχνίδι με παιχνίδι δέναμε μεταξύ μας και γινόμασταν όλο και καλύτεροι. Πρώτη φορά συναντώ τέτοιο κλίμα σε ομάδα, αλλά και τέτοια αγάπη από τα παιδιά των υποδομών προς όλους εμάς στο ανδρικό τμήμα. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτό που γίνεται στον Προμηθέα, γιατί θα είναι καλό και για το πατραϊκό, αλλά και για το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα».

promhtheas-panhgyriki3