Λιόνας: “Δείξαμε ότι γίναμε ομάδα Γ’ εθνικής”

Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η Αχαγιά ’82 πριν το ματς με την Πεύκη, ήταν αρκετά, αλλά παρόλ’ αυτά η ομάδα του Θανάση Λιόνα κατάφερε να ανταπεξέλθει των δυσκολιών και να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη. Με την οποία όπως σχολίασε ο προπονητής της “… δείξαμε ότι γίναμε ομάδα Γ’ εθνικής”!

“Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη, δεδομένων των προβλημάτων που έχουμε τον τελευταίο καιρό, όπως είναι η απουσία του Νικολόπουλου και οι τραυματισμοί των Δαβάνη και Λαμπρόπουλου. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον Γιάννη Χαμηλό που τραυματίστηκε στο φρύδι, στην προπόνηση της Πέμπτης, έκανε τέσσερα ράμματα και ζήτησε με δική του ευθύνη να αγωνιστεί. Οπότε καταλαβαίνετε, γιατί αυτή η νίκη αποκτά τόσο μεγάλη σημασία”, σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε: “Επίσης, βρήκαμε χώρο να χρησιμοποιήσουμε και τα νέα παιδιά (Στάνκοβιτς). Οφείλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους παίκτες και προπονητικό τιμ, οι οποίοι σήμερα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι”.

Τέλος αναφέρθηκε στον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια της ομάδας: “Είχα υποσχεθεί στον κόσμο ότι θα τον αποζημιώσουμε με μία σημαντική νίκη, σήμερα με τον τρόπο που ήρθε και την μεγάλη ανατροπή, πιστεύω ότι τον αποζημιώσαμε. Δεν μένουμε όμως εδώ, τον θέλουμε κοντά μας για να έρθουν και άλλες νίκες”.