Λύση συνεργασίας με Τσιτσόπουλο

tsitsopoulosΠαρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Μίλωνα αποτελεί ο Πέτρος Τσιτσόπουλος.  Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κοινή λύση της συνεργασίας, με τον σύλλογο να τονίζει πως οι δρόμοι τους θα ξανασυναντηθούν.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Μίλωνα είναι στην πολύ δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον πάνω από όλα φίλο προπονητή της Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ Πέτρο Τσιτσόπουλο. Ο Πέτρος “μας” είναι ένα προπονητής κόσμημα όχι μόνο για την Ομάδα μας αλλά και για τον χώρο του Μπασκετ.

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι μόνο καλές στιγμές έχουμε να θυμόμαστε από την συνεργασία μαζί του. Και οι δυο πλευρές κρίναμε ότι την δεδομένη χρονική στιγμή αυτό ήταν το καλύτερο για την Ομάδα, και ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Ο Πετρος δεν θα μπορούσε να κριθεί μετά από τέτοια προσφορά στην Ομάδα μας από ένα παιχνίδι.
Πέτρο θα σου ευχηθούμε καλή επιτυχία σε ότι και να κάνεις, αλλά να ξέρεις, και αυτό δεν είναι ευχή αλλά σιγουριά, ότι σύντομα θα ξανασυναντηθούμε».