Λ. Μποχωρίδης: «Τι καλύτερο από μια μέρα χωρίς πίεση, μόνο μπάσκετ»

mpoxoridis_all-star-game_20Μια μέρα χωρίς άγχος, χωρίς πίεση είναι σαν να βάζεις χρώμα φωτεινό και ζωηρό στο γκρίζο τοπίο της καθημερινότητας ή αλλιώς… ALL STAR GAME όπου όλα μπορούν να συμβούν!
Όπως επισήμανε και ο Λευτέρης Μποχωρίδης του Άρη ο οποίος διεκδίκησε με ιδιαίτερες αξιώσεις, πάλεψε μέχρι…τελικής πτώσεως και έχασε στο «νήμα» τον διαγωνισμό τριπόντων, έστω και σε μικρές δόσεις μια φορά το χρόνο μια τέτοια μέρα είναι κάτι που ελπίζει αλλά και απολαμβάνει κάθε παίκτης. Είναι κάτι σαν το… μέλι στο φημισμένο ρακόμελο (για να μην ξεχνάμε άλλωστε ότι είμαστε και στη Κρήτη!), δηλ. το πιο γλυκό κομμάτι ενός σημαντικού συνόλου: του μπάσκετ.

«Είναι πολύ ωραίο που υπάρχει αυτή η γιορτή του μπάσκετ. Που έστω και μια φορά τον χρόνο μπορούμε να απολαμβάνουμε το μπάσκετ χωρίς άγχος και πίεση, να υπάρχει μόνο η ευχαρίστηση του παιχνιδιού την οποία μοιραζόμαστε με τον κόσμο μέσω του πλούσιου θεάματος που υπάρχει σε τέτοιες στιγμές.
Βέβαια θα ήταν ωραίο αν μπορούσε να γίνει ότι και στο ΝΒΑ αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, δηλ όπου και τα επίσημα παιχνίδια έχουν περισσότερο θέαμα και λιγότερο επικεντρώνονται στο αποτέλεσμα. Εδώ στην Ευρώπη το μόνο που ενδιαφέρει τους πάντες είναι η νίκη και μόνο. Όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα».