Μάντζαρης, Νοέας και τυπικά…

Και εγένετο η αρχή. Η ΑΕΚ παρότι δεν έχει πιστοποιητικό συμμετοχής ανακοίνωσε τα πρώτα μεταγραφικά της αποκτήματα. Ο λόγος για τον Αντώνη Μάντζαρη και  τον Πέτρο Νοέα, οι οποίοι θα ενισχύσουν το «δικέφαλο» τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τους καλαθοσφαιριστές Αντώνη Μάντζαρη και Πέτρο Νοέα, διάρκειας ενός έτους.

Ο Αντώνης Μάντζαρης (20/6/1986, 1.93) ξεκίνησε το μπάσκετ από την ομάδα του Περιστερίου (μάλιστα ως αρχηγός την οδήγησε σε άνοδο από την Β’ Εθνική στην Α2 και από την Α2 στην Α1), ενώ έχει αγωνιστεί και σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες.

Ο Πέτρος Νοέας (20/6/1987, 2.04) επί σειρά ετών αγωνιζόταν με την φανέλα του Αμαρουσίου (2003-2004 έως 2009, 2010-2011), ενώ έχει αγωνιστεί και με τα Τρίκαλα».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΝΤΖΑΡΗ:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που θα φορέσω την φανέλα μιας μεγάλης ομάδας, όπως είναι η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ανήκει στην Α1 και για αυτό τον λόγο θα παίξω μαζί της στην Α2, για να την οδηγήσω ξανά εκεί, μαζί με τον προπονητή και τα άλλα παιδιά» ανέφερε ο νεαρός γκαρντ και πρόσθεσε: «Ελπίζουμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας, όπως πάντα συμβαίνει στην ΑΕΚ και είμαι σίγουρος πως με την βοήθεια του θα εκπληρώσουμε όλους τους στόχους μας».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥ ΝΟΕΑ:

«Η  ΑΕΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, τα οποία ελπίζω να λυθούν σύντομα καθώς γίνονται προσπάθειες από τους υπεύθυνους» τόνισε από την πλευρά του ο νεαρός φόργουορντ και συμπλήρωσε: «Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα στην Α2 και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί οι παίκτες, οι προπονητές και οι παράγοντες να φέρουμε από την επόμενη χρονιά την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει, στην Α1».