Μάντζαρης: «Ο ΓΣΠ όπου παίζει… πάει για τη νίκη»!

Να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί του θέλει ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, που αντιμετωπίζει (16/12, 17.00) εκτός έδρας τον Χολαργό στο ντέρμπι κορυφής.

Ο Νίκος Καραγιάννης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του και μπορεί να υπολογίζει στην βοήθεια του Αλέξανδρου Σιγκούνα, ο οποίος θα επιστρέψει στην δράση μετά από απουσία τριών εβδομάδων, λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, ενώ κι όλοι οι υπόλοιποι θα βρίσκονται στην διάθεση του τεχνικού τιμ, εκτός από την γνωστή απουσία του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς.

Ο Αντώνης Μάντζαρης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση, δίνοντας το σύνθημα για το 10/10 και την παραμονή στην κορυφή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του ΓΣΠ…

Για την σημαντικότητα της επερχόμενης αναμέτρησης με τον Χολαργό:

«Μέχρι τώρα, όπως μας έχει πει κι ο κόουτς, έχουμε κάνει το «αυτονόητο», έχοντας κερδίσει όλα τα ματς (9/9) και είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Όμως για μας, στην ουσία, τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα, καθώς έχουμε μπροστά μας τρεις αναμετρήσεις (σ.σ. Χολαργό, Απόλλων Π. και Ηρακλή) με τις ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με μας, αρχής γενομένης από αυτό το Σάββατο.

Ξέρουμε όλοι ότι αν η ομάδα παίξει στα πλέι οφς οι νίκες από την κανονική περίοδο μεταφέρονται, οπότε είναι πολύ σημαντικά τα ντέρμπι μεταξύ των πρωτοπόρων και φυσικά θα κρίνουν και την βαθμολογική κατάταξη στο τέλος της ρέγκιουλαρ σίζον.

Αρχής γενομένης, λοιπόν, από το ματς με τον Χολαργό πρέπει να πάμε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, όπως έχουμε δουλέψει όλη αυτή την εβδομάδα. Θεωρώ ότι η άμυνα αποτελεί την βάση για να προσεγγίσουμε το παιχνίδι κι αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα έχουμε μεγάλη τύχη για να πάρουμε ένα σημαντικό «διπλό», που θα μας δώσει πλεονέκτημα στη μάχη της ανόδου απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Ο ΓΣΠ όπου και να παίζει είναι καταδικασμένος να πηγαίνει για τη νίκη και αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος. Πάμε να κερδίσουμε!»

Για τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον προσεχή μας αντίπαλο:

«Ο Χολαργός είναι μια ομάδα συνόλου, όπου την χαρακτηρίζει η δουλειά του προπονητή και φαίνεται ότι έχει περάσει την φιλοσοφία του. Έχει ένα ιδιαίτερο στιλ παιχνιδιού, το οποίο κι εμείς δεν το έχουμε συναντήσει σε κάποιο ματς ως τώρα και θα κληθούμε να προσαρμοστούμε, κάπως, στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου μας, γιατί είναι κάτι που δεν το έχουμε συνηθίσει».

Για τον αν υπάρχει στην ομάδα η πίεση του φαβορί:

«Από την αρχή της σεζόν, όλα τα παιδιά, κι αυτά που ήρθαν φέτος στην ομάδα, αλλά κι εμείς που μείναμε, γνωρίζαμε ότι θα είναι μια χρονιά στην οποία θα υπάρχει πίεση και άγχος μιας και υπάρχει μόνο ένας στόχος, η άνοδος.

Είναι κι αυτό ένα κομμάτι του… παιχνιδιού, εμείς το έχουμε διαχειριστεί πολύ καλά μέχρι τώρα και πιστεύω ότι δεν θα μας επηρεάσει κάτι τέτοιο και στην συνέχεια».

Για την στήριξη του κόσμου:

«Τα παιδιά έχουν αποδείξει ότι είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και στις δύσκολες στιγμές, πόσο μάλλον τώρα που δείχνει ότι βρίσκει τον δρόμο της, σιγά, σιγά και έχει  μπει σε διαδικασία να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Ο κόσμος μας είναι πάντα εκεί για μας με την φωνή του να μας δίνει ενέργεια κι επιπλέον κίνητρο κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για αν τους αποζημιώσουμε και να τους χαρίσουμε άλλη μια νίκη».