Μάρτζος: «Εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς»

Ο Εθνικός αντιμετωπίζει αύριο (12/5) τον Απόλλωνα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του εξασφαλίσει την πέμπτη θέση και τη συμμετοχή του στα Play-off. Ο Πάρης Μάρτζος μίλησε στη σελίδα των πειραιωτών για αυτό το ενδεχόμενο και για το πως θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Πάτρας.

«Ο Απόλλωνας θα έρθει να χτυπήσει το παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αδιάφορος, καθώς δεν θα θέλει να έχει το 2-0 σε πιθανή διασταύρωση μας στα play off. Όσον αφορά εμάς, εδώ που φτάσαμε, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μπούμε δυνατά και συγκεντρωμένα στο παιχνίδι. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι η είσοδος μας είναι στα play off εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς, αφού αν κερδίσουμε, εξασφαλίζουμε την θέση μας. Έτσι, πρέπει να τα δώσουμε όλα και να διατηρήσουμε το αήττητο της έδρας μας με τον coach Συμμεωνίδη».

Επίσης, επισήμανε: «Το παιχνίδι του πρώτου γύρου δεν θα έχει καμία σχέση με το αυριανό παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ δυσκολότερο για εμάς. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι μόνο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και να ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών μας».

Τέλος, σχολίασε για τη σημασία την πιθανής εισόδου στα Play-off: «Εάν καταφέρουμε να μπούμε στα play-off θα είναι ένα πραγματικά μοναδικό επίτευγμα. Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα που έχει ποτέ ομάδα στην Α2. Μέσα σε σχεδόν ένα γύρο καταφέραμε από την ζώνη των play-out να είμαστε μια ανάσα από την πέμπτη θέση. Αυτό από μόνο του είναι κάτι πολύ σπουδαίο τόσο για εμάς τους παίκτες και τους προπονητές, όσο και για τον σύλλογο. Ελπίζουμε πως ο κόσμος θα αναγνωρίσει την προσπάθειά μας και θα σταθεί ακόμη μια φορά δίπλα μας, ώστε να μην είναι το τελευταίο μας παιχνίδι αυτό το Σάββατο».