Μάχες για την παραμονή

ball_strangeΜόλις 80 λεπτά απομένουν στη Γ’ εθνική για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και σχεδόν όλα έχουν δρομολογηθεί. Ο Κρόνος αν και έχει μια δύσκολη συνάντηση στην πλατεία (λόγω του ότι ο Ικαρος ακόμα παλεύει για την 3η θέση) σκέφτεται ήδη τη Β’ εθνική. Το ίδιο κάνει και το Κορωπί το οποίο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίζει νικηφόρα την παρουσία του στο 2ο όμιλο νότου και μετά τη νίκη επί Ιωνικού θα γιορτάσει και κυριολεκτικά την άνοδο του στο “Γ. Παπασιδέρης”.

Άνετος και χωρίς να κουραστεί ούτε δευτερόλεπτο θα κατακτήσει ο Εργοτέλης την 16η νίκη του για φέτος μιας και ο Διαγόρας αποφάσισε να μην ταξιδέψει ως την Κρήτη και δύο αγωνιστικές πριν  από το πέσιμο της αυλαίας να μηδενιστεί στο πρωτάθλημα (έχει ήδη υποβιβαστεί).

Μακριά από το σπίτι του και χωρίς το μέχρι τώρα προπονητή του (Αλέξη Παπαδάτο, ο οποίος αποχώρισε οριστικά από το τιμόνι του Σπόρτιγκ) θα παίξουν οι «μπλαουγκράνα» στο Ρέθυμνο. Κίνητρο, η τετράδα καθώς με νίκη παραμένει στους καλύτερους τέσσερις της της βαθμολογίας.

Το μεγαλύτερο άγχος όλων όμως το έχουν σε Πεύκη και Κάδμο μιας και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα το 25ο παιχνίδι τους μπορεί να… κρίνει μια ολόκληρη κατηγορία. Οι δυο τους θα παλέψουν για την παραμονή μιας και ο νικητής του συγκεκριμένου ματς, δίχως απρόοπτου θα είναι και αυτός που θα συνέχισε να αγωνίζεται στις εθνικές κατηγορίες, ενώ ο άλλος θα πάρει το δρόμο των τοπικών. Κάτι το οποίο εύχεται να μην συμβεί ο Ηρόδοτος, για πάρτη του σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει να περάσει νικηφόρα από το Αιγάλεω.

Το πρόγραμμα της 25ς αγωνιστικής:

Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης-ΑΟ Σπόρτιγκ (Μ. Μερκούρη, 17:00)
Αιγάλεω-Ηρόδοτος (Αιγάλεω, 17:00)
Πόλις Καλλιθέας-ΑΣ Αρχαγγέλου (Εθν. Αντιστάσεως, 17:00)
Ίκαρος Ν. Σμύρνης-Κρόνος Αγ. Δημητρίου (Νέας Σμύρνης, 17:00)
ΑΟ Πεύκης-ΕΣ Κάδμος (Β’ Πεύκης, 17:00)
ΓΣ Κορωπίου-Ιωνικός Ν. Φ. (Γ. Παπασιδέρης, 20:00)