Μία ανανέωση και μία πρόσληψη στον Αίαντα Ευόσμου

Τα ερυθρόλευκα θα φοράει και την επόμενη σεζόν ο Κώστας Λαζαρίδης. Ο 21χρονος γκαρντ παρέμεινε στον Αίαντα Ευόσμου μετά την πολύ καλή χρονιά που έκανε πέρυσι, κατά την οποία είχε 8,1 πόντους κατά μέσο όρο στο βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Παράλληλα, ο Αίας ανακοίνωσε ότι η προετοιμασία της ομάδας θα αρχίσει στις 24 Αυγούστου, καθώς και την πρόσληψη του Θοδωρή Αλεξανδρίδη στο τεχνικό τιμ του Γιώργου Ζαφειρούδη.

Αναλυτικά οι τρεις ανακοινώσεις:

«Ο Αίας Ευόσμου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας για ακόμη μια σεζόν με τον νεαρό αθλητή, Κώστα Λαζαρίδη.

Ο 21χρονος γκαρντ (1.93) βρίσκεται στον σύλλογό μας τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ θυμίζουμε πως χάρη στις εμφανίσεις του με τα “ερυθρόλευκα” κλήθηκε και στην Εθνική Νέων Ανδρών πριν ένα χρόνο. Κώστα, σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

«Ο Αίας Ευόσμου ανακοινώνει πως η έναρξη προετοιμασίας του Ανδρικού αλλά και των τμημάτων Παιδικού, Εφηβικού και Κορασίδων θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου.

Παράλληλα, ενημερώνουμε πως ξεκινούν οι εγγραφές για τις Ακαδημίες και πραγματοποιούνται στα γραφεία του συλλόγου στο ΔΑΚ Ευόσμου, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας».

«Ο Αίας Ευόσμου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον coach, Θοδωρή Αλεξανδρίδη.

Ο 30χρονος τεχνικός θα αποτελέσει το δεξί “χέρι” του Γιώργου Ζαφειρούδη κατά τη νέα σεζόν, 2020-21.

Ο Αλεξανδρίδης ξεκίνησε τη προπονητική του καριέρα το 2010 από τον Ζέφυρο ’02 όπου βρισκόταν μέχρι και πέρσι ως head coach στο αντρικό, ενώ, όλα αυτά τα χρόνια έχει περάσει και από όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Παράλληλα, τις σεζόν 2015-18 είχε το τμήμα U-14 του ΠΑΟΚ, ενώ υπήρξε βοηθός στα τμήματα U-16 και U-18 από το 2016 ως το 2018.

Επιπρόσθετα, έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια με ομιλητές μεταξύ άλλων τους Φώτη Κατσικάρη, Δημήτρη Ιτούδη και Γιώργο Μπαρτζώκα.

Coach, καλωσήρθες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή σεζόν με επιτυχίες».