Μία μοναδική… ασίστ από το πρωτάθλημα μπάσκετ πολιτιστικών συλλόγων Ξάνθης

protathlima politistikon syllogon xanthis logoΤο μπάσκετ είναι η αγάπη τους, συνάμα όμως είναι και το… όχημα για τις φιλανθρωπικές δράσεις τους! Ο λόγος για τους διοργανωτές του πρωταθλήματος μπάσκετ πολιτιστικών συλλόγων Ξάνθης, που απ΄ το 2011 ξεδιπλώνουν στα παρκέ την αγάπη τους για το άθλημα και παράλληλα το κοινωνικό τους πρόσωπο. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν την Τετάρτη 9/12 προχώρησαν στην αγορά προϊόντων αξίας 1000 € από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στο πρωτάθλημα της περιόδου 2014-2015.

proionta protathlima politistikos syllogon xanthis 2Τα αγαθά παραδόθηκαν στην Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης έτσι ώστε να μπορούν να βοηθηθούν συμπολίτες τους που δυσκολεύονται οικονομικά αυτή την περίοδο και να περάσουν ευχάριστα τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

Το κάλεσμα, βέβαια των διοργανωτών του συγκεκριμένου πρωταθλήματος είναι ξεκάθαρο: να σταθεί ο κόσμος της Ξάνθης – αλλά και της ευρύτερης περιοχής – στο πλευρό της πολύ σημαντικής δράσης αυτής, έτσι ώστε να πραγματοποιήσουν και φέτος τον στόχο που έχουν θέσει. Τούτη τη χρονιά τα έσοδα θα διατεθούν για την γραφομηχανών Braille για τον Σύνδεσμο proionta protathlima politistikos syllogon xanthis 1Τυφλών Ξάνθης. Κατά συνέπεια η παρουσία όλων στα γήπεδα είναι απαραίτητη ώστε να γεμίσει το κουτί της Αγάπης.
Και το δικό μας μήνυμα είναι: στηρίξτε τους… αξίζουν!

Το φετινό πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη με τη συμμετοχή σε αυτό 14 ομάδων, οι οποίες είναι Θράκη, Βιστωνίδα, Αιμοδότες, Κατασκηνωτές, Οδρύσσες, Βάτραχοι, Τεχνουργείο, Λεπενιώτης, Παιχτούρες 3u, Ανεπρόκοποι, Εβρίτες, Απαράδεκτοι, Πρόσκοποι, Απίθανοι…