Μία τρίπλα από τους βετεράνους του Ολυμπιακού για το μικρό Παναγιώτη…

Κάθε αγώνας μπάσκετ έχει τη δική του ομορφιά… Αλλά και τη σημασία του. Ορισμένοι είναι πιο σημαντικοί ακόμη και από τους τελικούς F4, κυπέλλου ή πρωταθλήματος. Και αυτός στον οποίο θα συμμετάσχουν οι βετεράνοι παίκτες του Ολυμπιακού στις 13/1 (στις 18:30), στο κλειστό κέντρο “Καβαρνού” στο Μαραθώνα ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Είναι ένα παιχνίδι με το οποίο οι βετεράνοι του Ολυμπιακού και ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαραθώνα θέλουν να βοηθήσουν στην… τρίπλα του μικρού Παναγιώτη, κόντρα στον καρκίνο… Άπαντες, λοιπόν, θα πρέπει να βρεθούν στο γήπεδο για να βοηθήσουν να πετύχει το συγκεκριμένο φιλανθρωπικό παιχνίδι τον σκοπό του.

Η πρόσκληση του ΜΕΣΜΑ, του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μαραθώνα αναφέρει: “Ο ΜΕΣΜΑ ήταν πάντα σημείο αναφοράς στον αθλητισμό και τον πολιτισμό του Μαραθώνα προωθώντας πάντα τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και της αγάπης για τον συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη!!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να συμμετέχει η να παρακολουθήσει κάποιος έναν αγώνα μπάσκετ… ο ιερότερος και ομορφότερος λόγος όμως, είναι σίγουρα για να βοηθήσουμε ένα μικρό παιδί που το έχει ανάγκη!!!

Σε αυτά τα πλαίσια, και πάντα πρωτοπορώντας, ο ΜΕΣΜΑ σε συνεργασία με τους Βετεράνους καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού, για πρώτη φορά στον Μαραθώνα, θα δώσουν ένα φιλανθρωπικό αγώνα αγάπης για να βοηθήσουμε τον μικρό Παναγιώτη Μπουφα που παλεύει με τον παιδικό καρκίνο!!

Για αυτόν τον τόσο σημαντικό σκοπό θα βρεθεί στο γήπεδο του Μαραθώνα σύσσωμη η ομάδα των Βετεράνων του Ολυμπιακού με τους ο Dusan Vukcevic, Φασούλα Παναγιώτη , Καμπούρη Αργύρη, Διαμαντόπουλο Γιώργο, Παραγυιό Γιάννη, Δορκοφίκη Περικλή, Ντάκουλα Βασίλη, Μαντζάνα Παναγιώτη, Παναγιωτόπουλο Κώστα, Κρεμπούνη Θανάση, Παπαχριστόπουλο Σαράντη, Γιαννόπουλο Κώστα, Πεππέ Κώστα, Σκλάβος Βαγγέλη, Αγαδάκο Λάζαρο και θα αντιμετωπίσουν τους δικούς μας Μαραθωνομάχους, υπό της οδηγίες του Νίκου Λιναρδου και Κώστα Τσαφαρα, στον σημαντικότερο αγώνα που έχει γίνει ποτέ στο Μαραθώνα!!

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Είσοδος: 5€.
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τον μικρό Παναγιώτη Μπούφα.

.
Διαβάστε ακόμη…