Μία τριάδα με στοιχηματικό… άρωμα Κυριακής στο BETroom από την Defencebet

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Άρωμα Κυριακής έχει η σημερινή μας πρόταση. Ξεκινάμε με την αγαπημένη μας Α-League Αυστραλίας εκεί όπου στο Aami Park η Μέλμπουρν Σίτι θα φιλοξενήσει την Ουέλιγκτον.defencebet_infobasket_betroom

Η παρέα του Φορνάρολι βρίσκεται στο -6 από το Σίδνεϊ θέλει τους βαθμούς της νίκης για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. Στις 5 από τις 7 αναμετρήσεις των γηπεδούχων σκόραραν οι δύο ομάδες. Οι δύο συνεχόμενες νίκες για την Ουάσινγκτον άλλαξαν το κλίμα στην ομάδα, θέλουν να πετύχουν κάτι καλύτερο από την περσυνή πρότελευταία θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Στους 4 από τους 5 τελευταίους αγώνες των δύο ομάδων με γηπεδούχο την Μέλμπουρν Σίτι σημειώθηκαν 3 ή περισσότερα τέρματα. Το over 2.5 είναι η επιλογή μας κωδ 905/Κυρ 08:00)

Επόμενος σταθμός το Estadio El Sadar η Οσασούνα θα φιλοξενήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι σε έξι εντός έδρας αναμετρήσεις, δικαίως βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με την εικόνα που παρουσιάζουν στις πρώτες 12 αγωνιστικές. Στις 3 από τις 6 εντός έδρας αναμετρήσεις σημειώθηκαν 3 ή περισσότερα τέρματα. Οι ροχιμπλάνκος πήραν την νίκη μεσοβδόμαδα επί της Αιντχόφεν με αποτέλεσμα να κλειδώσουν την πρωτιά στον όμιλο του Champions League και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την βαριά εντός έδρας ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης. Μακριά από το γήπεδό τους έχουν απολέσει αρκετούς βαθμούς γεγονός που τους έχει φέρει στην 6η θέση. Κλειστό παιχνίδι αναμένεται το no goal θα είναι η επιλογή μας κωδ 960/Kυρ 17:00)

Τέλος κλείνουμε την τριάδα μας με ένα ενδιαφέρον παιχνίδι από την Σούπερ Λιγκ Ελβετίας εκεί όπου η Σιόν θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο Βασιλεία. Πολύ παραγωγικές οι δύο ομάδες στο σκοράρισμα ίσως μία από τις 2-3 δύσκολες εξόδους των φιλοξενούμενων την φετινή σεζόν. Στις 6 από τις 8 εντός έδρας αναμετρήσεις των γηπεδούχων σημειώθηκαν 3 ή περισσότερα τέρματα. Ο βαθμός της ισοπαλίας που απέσπασε μεσοβδόμαδα η Βασιλεία στην έδρα της Λουντογκόρετς δεν την αφήνει ικανοποιημένη στην ισοβαθμία με την ομάδα της Βουλγαρίας χάνει το εισιτήριο για την φάση των 32 του Europa League. Στο πρωτάθλημα η διαφορά των 15 βαθμών την δίνει άλλο αέρα διαθέτει την καλύτερη επίθεση και άμυνα στην κατηγορία.Κρατάμε το αμφίσκορο σε απόδοση 1,53. κωδ 945/Kυρ 17:00)

Συνοπτικά:

Μέλμπουρν Σίτι -Ουέλιγκτον Over 2.5 (1.50)

Οσασούνα-Ατλέτικο Μαδ No Goal (1.47)

Σιόν-Βασιλεία Goal-Goal (1.53)

Περισσότερες προτάσεις από το κουπόνι του Σαββατοκύριακου στο Defencebet.com

Εύχομαι επιτυχία σε οτι επιλέξετε!!!