Μίχαλος: «Έχουμε απαιτήσεις από τον κόσμο, όπως εκείνος από εμάς»

nikos mixalos_2Σε ρυθμούς Καβάλας κινείται ήδη ο Πανιώνιος, αφού το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Εθνικό ανήκει στο παρελθόν. 

«Ήταν πολύ καλό που η ομάδα κέρδισε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της. Ικανοποίησε τον κόσμο, τον προπονητή, το αποτέλεσμα ήταν αυτό που περιμέναμε. Ο Εθνικός είχε μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική, θεωρώ ότι θα κάνει και ζημιές στο πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι» υποστηρίζει ο αρχηγός του “Ιστορικού” Νίκος Μίχαλος.

Ο κόσμος της ομάδας ήταν ξανά εκεί στην Αρτάκης για να δώσει την ώθηση που χρειάζονταν οι παίκτες του Νίκου Οικονόμου.
«Ο κόσμος ήμουν σίγουρος ότι θα έρθει στο γήπεδο. Περιμένουμε περισσότερο κόσμο στα παιχνίδια μας, έχουμε απαιτήσεις από τον κόσμο γιατί και ο κόσμος έχει απαιτήσεις από εμάς. Θεωρώ κιόλας ότι θα φανεί η δύναμη του στα εκτός έδρας παιχνίδια στην Αθήνα, όπου θα μας ακολουθεί παντού. Από κει και πέρα, ο κόσμος του Πανιωνίου που τον έχει ζήσει από πέρσι, είναι απαιτητικός, αλλά είναι και πολύ δίκαιος» παραδέχεται με ειλικρίνεια ο “κάπτεν” των “κυανέρυθρων”.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος φέρνει τον Πανιώνιο στο πρώτο εκτός έδρας ματς αντιμέτωπο με την Καβάλα, που υποβιβάστηκε από την BasketLeague. «Δεν την ξέρουμε πολύ καλά, ως ομάδα είναι καινούργια. Είναι μια ομάδα επαρχίας, για την οποία μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε σαφή εικόνα. Είναι ομάδα που μάχεται μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και όσο και αν δεν μπορούμε να το δεχθούμε είναι μια ομάδα που έχει εικόνες από την Α1 νωρίτερα από ότι ο Πανιώνιος» καταλήγει ο Νίκος Μίχαλος.