Μαγκουνής: «Δεν θα είναι έκπληξη ότι κι αν καταφέρουμε»

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα  πήρε η  Καρδίτσα και ο Σπύρος Μαγκουνής, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Κω, αλλά και το επόμενο δύσκολο ματς με τον Διαγόρα. 

-Σπύρο, υποχρεώσατε τον Ιπποκράτη στην πρώτη του ήττα. Σε ποιους τομείς υπερτερησατε και πήρατε το ροζ φύλλο; 

“Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα, η οποία προερχόταν απο δυο νίκες και μάλιστα με καλή ψυχολογία. Ο Ιπποκράτης είναι ομάδα με έμπειρους παίκτες. Είχαμε προετοιμαστεί καλά και έπαιξε σημαντικό ρόλο ο ρυθμός μας, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο που τρέξαμε στον αιφνιδιασμό. Χτίσαμε μεγάλη διαφορά και πήραμε τη νίκη”.

-Θεωρείς πως η Καρδίτσα θα αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος;

“Ακόμη είναι πολύ νωρίς. Δεν θα είναι έκπληξη ότι κι αν καταφέρουμε διότι έχουμε καλό ροστερ με βάθος, εξαιρετικό προπονητή και οργανωμένη διοίκηση. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και πιστεύω ότι είμαστε μέσα στις δυνατές ομάδες”.

-Την 4η αγωνιστική έχετε ένα πολύ δύσκολο ματς. Ποια είναι η άποψη σου για τον Διαγορα;

“Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε ένα απο τα φαβορί για τα πλέι οφ και την άνοδο. Εμείς προετοιμαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε. Θα δουλέψουμε και θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, ότι μας λέει ο προπονητής και θα παίξουμε για τη νίκη. Θα είναι ανταγωνιστικό ματς”.