Μαγκουνής: «Εχουμε επικεντρωθεί στο τι πρέπει να κάνουμε»

Την προετοιμασία του για την αυριανή (21/10, 17.00) αναμέτρηση με τον Αρκαδικό ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, που θα υποδεχτεί την ομάδα της Τρίπολης.

Το συγκρότημα του Νίκου Καραγιάννη θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας άλλη μια καλή εμφάνιση και να ευχαριστήσει τον κόσμο που αναμένεται να προσέλθει στο κλειστό της οδού Τζον Κένεντι.

Απόντες θα είναι και σε αυτή την αναμέτρηση ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς κι ο Γιώργος Αγγέλου, που εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Ο Σπύρος Μαγκουνής, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας έδωσε το στίγμα του επικείμενου αγώνα:

«Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε για το παιχνίδι με τον Αρκαδικό, έχοντας επικεντρωθεί στο τι πρέπει να κάνουμε, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι, κοιτώντας αποκλειστικά την δική μας ομάδα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε τον Αρκαδικό. Σίγουρα την δεδομένη χρονική στιγμή είναι η ομάδα που είναι περισσότερο ανέτοιμη σε σχέση με τις υπόλοιπες, καθώς μαζεύτηκε τελευταία.

Ωστόσο, το ρόστερ της απαρτίζεται από σημαντικές μονάδες και στον πάγκο έχουν έναν έμπειρο προπονητή, στοιχεία που την καθιστούν επικίνδυνη αντίπαλο».