Μακράκης: «Δεν μας ικανοποιεί η φιλοσοφία του πρωταθλήματος»

ergotelis-makrakis-omadikiΗ παύση στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του τελευταίου διαστήματος έβγαλε τον Εργοτέλη από τα “νερά”. Έτσι ο τεχνικός της ομάδας για να επαναφέρει την… τάξη, εκτός από τα φιλικά με Δειλινό και ΟΦΗ αποφάσισε να εμπλουτίσει το πρόγραμμα των καθημερινών προπονήσεων προσθέτοντας ιδικά ατομικά προγράμματα στους παίκτες του.

Αυτό σύμφωνα με τα λεγόμενα του, στο τοπικό σαιτ prismasport.gr θα βοηθήσει τους “κιτρινόμαυρους” να προετοιμαστούν κατάλληλα και να ξανά μπουν έτοιμοι στην ενεργό δράση, για να αντιμετωπίσουν την Κυριακή 16/2 τον Ίκαρο Nέας Σμύρνης. Εκτός όμως από τα λιγοστά ματς ο Γιώργος Μακράκης καλείται να διαχωριστεί και το νέο τραυματισμό που χτύπησε την ομάδα του. Ο λόγος, για την ατυχία του Γιώργου Σκάνδαλου, ο οποίος έσπασε το χέρι του στο ματς που έδωσε η εφηβική ομάδα του συλλόγου στα Χανιά, το περασμένο Σάββατο και σύμφωνα με τη διάγνωση θα παραμένει στο γύψο για περισσότερο από ένα μήνα.

Αναλυτικά:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από την κατάσταση που επικρατεί στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Μέσα σε 2 μήνες έχουμε παίξει 2 παιχνίδια μόνο μετά και από την απόσυρση του Παπάδου. Αν εν έτη 2014 είναι να αποχωρούν ομάδες δεν μας ικανοποιεί η φιλοσοφία του πρωταθλήματος, θα ήταν καλύτερα το πρωτάθλημα να ήταν αναπτυξιακού τύπου. Εμείς σαν ομάδα προσπαθούμε πολύ κάνουμε προπονήσεις καθημερινά και ατομικά και έχουμε συμπεριλάβει και παιδιά από τις ακαδημίες μας στις προπονήσεις, σιγά σιγά θα επανέλθουμε στους αγωνιστικούς ρυθμούς μας για να είμαστε έτοιμοι με τον Ίκαρο».