Μακρής έφυγε, Μακρής ήρθε στον ΚΑΟΚ!

Ο Δημήτρης Μακρής έφυγε, ο Γιώργος Μακρής ήρθε στον ΚΑΟΚ, που δείχνει ότι δεν θέλει από το ρόστερ της ομάδας να λείπει ένας Μακρής!

“Με…Μακρή συνεχίζει και στη νέα αγωνιστική σαιζόν η ομάδα μας! Ο Γιώργος Μακρής George Makrhs είναι εκείνος που παίρνει τη θέση του Δημήτρη Μακρή , επιστρέφοντας σε…γνώριμα μπασκετικά λημέρια αφού για 2 χρονιές στο παρελθόν έχει ξαναφορέσει την φανέλα μας!”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου και συμπληρώνει: “Με ύψος 1.90 ο Γιώργος έρχεται να ενισχύσει την περιφερειακή ζώνη της ομάδας και μαζί με το Γιώργο Κωνσταντίνου να την μετατρέψουν σε “πονοκέφαλο” για τους αντιπάλους!

Σαν αθλητής ξεκίνησε από τα προεβηφικά του Διαγόρα Βέλου.
Συνέχισε, όντας φοιτητής στην Κομοτηνή, στον ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ πανηγυρίζοντας με την ομάδα άνοδο στην Β΄ Εθνική κατηγορία και παίζοντας βεβαίως στο πρωτάθλημα εκείνης της χρονιάς.

Επιστρέφοντας στα..πάτρια εδάφη ντύθηκε στα χρώματά μας ,ένας σοβαρός τραυματισμός ωστόσο δεν του επέτρεψε να συνεχίσει.

Πέρυσι αγωνίστηκε στον Λέοντα Λεχαίου εκεί όπου πανηγύρισε μια ακόμα άνοδο από το Α τοπικό στην Γ’Εθνική και βεβαίως συμμετοχή στην Γ΄.

Τη νέα αγωνιστική σαιζόν επιστρέφει με όνειρα και προσδοκίες στο ΔΑΚ Κορίνθου και τον ΚΑΟΚ !

Διότι…ΚΑΟΚ χωρίς Μακρή δεν γίνεται! Καλή μπασκετική χρονιά Γιώργο!”.