Μακρής: «Ανυπομονούμε για το πρώτο ματς στο Ναύπλιο»

Το πρώτο του εντός έδρας αγώνα ετοιμάζεται να δώσει ο Οίακας απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών, το Σάββατο (12/10), και ο Δημήτρης Μακρής μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου εν όψει της αναμέτρησης αναφέροντας. 

«Πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας για φέτος στο πρωτάθλημα της Α2. Μετά την πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα, ανυπομονούμε για το πρώτο ματς στο Ναύπλιο και περιμένουμε τον κόσμο μας να γεμίσει το κλειστό έτσι ώστε να μας στηρίξει σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών!».

Από τη δική του πλευρά, ο Γιάννος Τζάνος, σχολίασε. « Είναι η πρώτη εμφάνιση της ομάδας μας μπροστά στο κοινό μας απέναντι σε έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της Ελλάδας. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά μέσα στη βδομάδα ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι για το επερχόμενο παιχνίδι. Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα η οποία διαθέτει έμπειρους παίκτες αλλά και κάποιους νεαρούς, πράγμα που τους κάνει να αποτελούν ένα πολύ δυνατό και αξιόμαχο σύνολο.

Εμείς από τη πλευρά μας ευελπιστούμε να δείξουμε την ίδια θέληση και το ίδιο πάθος με την πρώτη αγωνιστική ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα.
Κλείνοντας θα ήθελα να καλέσω όλο το κόσμο του Ναυπλίου το Σάββατο στο γήπεδο, να στηρίξει τη προσπάθεια μας και να μας δώσει ώθηση ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο παρά η νίκη».