«Μας έκανε καλό η ήττα από το Περιστέρι»

ntakouliasO Ιωνικός Νίκαιας “πάτησε” πάλι στην κορυφή του νοτίου ομίλου και ο αρχηγός Χρήστος Ντακούλιας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τη δική του απόδοση, για τη νίκη επί του Εθνικού, την ήττα από το Περιστέρι που «έκανε καλό» στην ομάδα, τον επόμενο αγώνα με τον Δούκα και τον κόσμο…

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Πριν πούμε το οτιδήποτε για το παιχνίδι, «κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια» Χρήστο. Όταν τον αντιμετωπίζεις ως παίκτης του Ιωνικού, κάτι παθαίνεις. Τι είναι αυτό;

«Δεν μπορώ να πω ότι παθαίνω κάτι. Πάντα παίζω για να κερδίσει η ομάδα. Απλά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια ιστορική ομάδα όπως είμαστε κι εμείς. Όλοι θέλουν να κερδίσουν μια ιστορική ομάδα. Παίζουμε με πάθος και απλώς θέλω να κερδίζω σε κάθε παιχνίδι και τυχαίνει να είναι ο Εθνικός».

Το παιχνίδι εξελίχθηκε ομαλά. Πήραμε και μια πολύ καλή διαφορά εν όψει του δεύτερου παιχνιδιού, αν χρειαστεί. Ένα σχόλιο για το παιχνίδι.

«Θεωρώ ότι δουλέψαμε αρκετά αυτές τις 14 ημέρες. Είχαμε αρκετό χρόνο μπροστά μας. Προερχόμασταν από μία πάρα πολύ κακή ήττα. Βγάλαμε στο γήπεδο ότι ακριβώς είχε πει ο προπονητής μας. Θεωρώ ότι το παιχνίδι πήγε έτσι όπως ακριβώς θέλαμε».

Το γεγονός ότι επιθετικά, κυρίως ο Εθνικός αλλά και ο Ιωνικός, στο πρώτο ημίχρονο, δεν «τράβηξαν», που οφειλόταν; Υπήρχε νευρικότητα;

«Σίγουρα υπήρχε νευρικότητα. Το γεγονός ότι και οι 2 ομάδες είναι πολύ δυνατές, γι αυτό ήταν κλειστό το παιχνίδι. Εγώ από την αρχή πίστευα ότι το σκορ δεν θα πάει ψηλά σε πόντους».

Η ήττα από το Περιστέρι έδειξε να μας στοιχίζει ψυχολογικά. Παρ’ όλα αυτά η Ομάδα ανέκαμψε. Αυτό που οφείλεται;

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχουν αήττητες ομάδες. Μετά από εκείνη την ήττα ήταν 2 οι δρόμοι ∙ ή τα παρατάς ή βγαίνεις πιο δυνατός. Θεωρώ ότι «μας έκανε καλό» προκειμένου να προχωρήσουμε ακόμα πιο δυνατοί.

Επόμενο παιχνίδι είναι με τον Δούκα εκτός (κατά πάσα πιθανότητα το Σάββατο). Μια ομάδα αρκετά αξιόλογη που έχει κάνει «ζημιές» στο πρωτάθλημα. Ένα σχόλιο για το προσεχές παιχνίδι.

«Πρέπει να δουλέψουμε μέσα στη βδομάδα. Να δούμε το παιχνίδι ξεχωριστά και να ξεχάσουμε αυτό που έγινε σήμερα και να δούμε το επόμενο παιχνίδι».

Τέλος, το έχεις ζήσει πολλές φορές. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, αλλά το αποτέλεσμα και το συναίσθημα το ίδιο. Πως νιώθεις με τέτοια υποστήριξη;

«Αυτός ο κόσμος είναι ο ίδιος. Είμαι 5 χρόνια στην Ομάδα. Θεωρώ ότι σε όλα τα δύσκολα παιχνίδια είναι δίπλα μας και θα είναι δίπλα μας για όσο ακόμα είμαι εδώ και για όσο υπάρχει ο Ιωνικός».