“Μας “ξενερώνουν” τέτοιες καταστάσεις”…

Η πίκρα από την εντός έδρας ήττα ήταν μεγάλη στο Αγρίνιο. Όχι μόνο για το αποτέλεσμα, καθώς πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη ήττα, όσο – και πολύ περισσότερο – για τον τρόπο που αυτή ήρθε. Με τον πρόεδρο του ΑΟ Αγρινίου Περικλή Γερμανό να μην κρύβει την “οργή” του για τα διαιτητικά σφυρίγματα, τα οποία έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μάλιστα ήταν αρκετά καυστικός αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, στρέφοντας τα “βέλη” του ευθέως κατά των διαιτητών, αλλά και εκείνων που όπως αφήνει να εννοηθεί “καλύπτουν” τα… ολισθήματά τους, αλλά και τις πιθανές “καλές σχέσεις” που υπάρχουν. “Ασυμβίβαστο δεν υπάρχει σε κάποιους προπονητές να είναι στην ομοσπονδία και σε σύλλογο παράλληλα και να σφυρίζουν διαιτητές της ίδιας ομοσπονδίας. Καληνύχτα”, έγραψε στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Περικλής Γερμανός, που δεν έκρυψε παράλληλα πως διαιτησίες σαν κι αυτή κόντρα στον Κόροιβο “ξενερώνουν”.

“Τέτοιες καταστάσεις “ξενερώνουν” και εμάς τους παράγοντες που τόσα χρόνια έχουμε πονέσει. Είναι κρίμα να πρέπει η ομάδα μας να έχει τα “κονέ” με τη διαιτησία για να σωθεί στην κατηγορία. Είναι κρίμα επαρχιακές ομάδες όπως το Αγρίνιο, το οποίο γεμίζει κάθε Σάββατο το γήπεδο να νιώθουν την αδικία”, πρόσθεσε χαρακτηριστικά…