Ματαλών: «Είμαστε εντός στόχου 200% »

Ο Απόλλωνας πήρε τη νίκη επί του Ηρακλή και συνεχίζει την τελική φάση των play offs όπου θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α1. Ο Μάριος Ματαλών, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολιάζοντας τη στήριξη του κόσμου, ενώ ταυτόχρονα, θέλησε να αναφερθεί και στην συμβολή του Νίκου Οικονόμου.

«Τις δύο τελευταίες μέρες, μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι από τον Ηρακλή, μιλήσαμε και πεισμώσαμε. Είπαμε πως έπρεπε να μειώσουμε τα λάθη μας, να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και μπορούμε και να αποδείξουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα. Αυτό έγινε. Παίξαμε καλύτερα και κερδίσαμε δίκαια. Από τη στιγμή που κερδίσαμε τα τρία από τα τέσσερα μεταξύ μας παιχνίδια, πιστεύω πως είμαστε ανώτεροι από τον Ηρακλή»

Για τη συνέχεια της σεζόν:

«Ο πρώτος στόχος, που τέθηκε στην αρχή της χρονιάς, ήταν να μπούμε στα playoffs και τον πετύχαμε. Στη πορεία ο στόχος άλλαξε και θέλαμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Στη συνέχεια άλλαξε ξανά και θέλαμε να διασταυρωθούμε με τον Ηρακλή, λόγω των δύο νικών στη κανονική διάρκεια. Πλέον, είμαστε άκρως επιτυχημένοι. Δεν υπάρχει πίεση αποτελέσματος. Είμαστε εντός στόχου, 200% και πάμε, χωρίς άγχος, να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Έχουμε περάσει πολλά στην εφετινή σεζόν, αλλά είμασταν προσηλωμένοι».

Για την κερκίδα των Απολλωνιστών στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή:

«Ομολογώ ότι περίμενα περισότερο κόσμο. Σε ένα παιχνίδι do or die περίμενα περισσότερους φιλάθλους. Δεν είναι δυνατό να ακούγονται μέσα στη Πάτρα οι φίλαθλοι του Ηρακλή περισσότερο από τους δικούς μας».

Για τον Νίκο Οικονόμου «‘Ενα μεγάλο μέρος της νίκης ανήκει στον coach Οικονόμου, με τον οποίο κάναμε ένα εξαιρετικό ρεκόρ στο δεύτερο γύρο αλλά το σημαντικότερο ήταν η νίκη στο «Ιβανώφειο» για τη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, που όπως φάνηκε, έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να προκριθούμε στους τελικούς».

 Πηγή: www.sport24patras.gr