Μεγάλη διάκριση για Ρογκαβόπουλο!

Πρόκειται για ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Ελληνικού μπάσκετ καθώς με το αστείρευτο ταλέντο και τα πλούσια αθλητικά του προσόντα έχει καταφέρει να τραβήξει τη τελευταία διετία τη προσοχή όχι μόνο της Ευρώπης, αλλά πλέον και της Αμερικής.
Ο λόγος για τον “δικό μας” Νίκο Ρογκαβόπουλο, ο οποίος μετείχε το τελευταίο τριήμερο στο “Jordan Classic Camp” της Βαρκελώνης, στο οποίο συγκεντρώνονται όλοι οι ελπιδοφόροι νεαροί παίκτες υπό το… βλέμμα των κολλεγίων και των ομάδων του ΝΒΑ.
Στις ΗΠΑ για να… ξεδιπλώσει το ταλέντο του ο ταλαντούχος φόργουορντ του Α.Σ.Ε.Δ
Ο 16χρονος φόργουορντ του Α.Σ.Ε. Δούκα, ο οποίος διαπρέπει φέτος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ, οδηγώντας την Παιδική ομάδα του συλλόγου στη 1η θέση, πέρασε με απόλυτη επιτυχία τα τεστ στη Βαρκελώνη και επιλέχθηκε για να συμμετάσχει στο “International Game του Jordan Brand Classic”, που θα διεξαχθεί σε ένα μήνα στο γήπεδο των Brooklyn Nets στις ΗΠΑ (στις 14 Απριλίου).
Στον αγώνα επίδειξης που έγινε το βράδυ της Κυριακής (12/3) στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα (Παλάου Μπλαουγκράνα), ο ταλαντούχος, δίμετρος άσσος του Α.Σ.Ε.Δ, ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια ευκολία στις θέσεις “1”, “2” και “3”, έλαμψε με την παρουσία του και κέρδισε μια θέση στο πολύ σημαντικό καμπ του Μπρούκλιν στην Αμερική όπου θα έχει τη δυνατότητα να δείξει τα πλούσια προσόντα του στη.. πατρίδα του μπάσκετ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν μεγάλες Ευρωπαϊκές δυνάμεις, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα του Α.Σ.Ε.Δ. τον Σεπτέμβριο του 2016 σε αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό, τον οποίο ολοκλήρωσε με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα.
Ο Α.Σ.Ε. Δούκα, ο οποίος δίνει παραδοσιακά μεγάλη βαρύτητα στην ανάδειξη νέων ταλέντων, οι προπονητές του, Ευρυπίδης Μελετιάδης και Τάκης Μπακογιώργος, και όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πορεία του Νίκου και του ευχόμαστε “εις ανώτερα”!