“Μεγαλώνει” με Παβλίσεβιτς η Ακαδημία του Γκόφα

“Μεγαλώνει” ολοένα και περισσότερο η Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών του Δημήτρη Γκόφα. Η τελευταία προσθήκη της φιλόδοξης ακαδημίας παικτών που δημιούργησε ο έμπειρος προπονητής είναι ο Μίλος Παβλίσεβιτς, ένας παίκτης τον οποίον γνωρίζει καλά από τη συνεργασία τους στην Κόρινθο και στη Νίκη Αμαρουσίου. Αν μη τι άλλο, η Ακαδημία δείχνει από το δεύτερο έτος της λειτουργίας της ότι έχει σκοπό να “μεγαλώσει” ακόμα περισσότερο…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών ο Μίλος Παβλίσεβιτς!

Η Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών με πολύ μεγάλη χαρά καλωσορίζει στην Οικογένειά της τον Μίλος Παβλίσεβιτς!

Ο Μίλος κοσμεί τα ελληνικά παρκέ από τα τέλη της δεκαετίας του 90′, έχοντας αγωνιστεί στην Α1 (νυν Basket League) και στην Α2, με τις φανέλες ιστορικών ομάδων της χώρας μας, όπως ο Σπόρτιγκ, ο Ηλυσιακός και το Ηράκλειο, ενώ στα 34 του χρόνια συνεχίζει σε υψηλό επίπεδο την μπασκετική του καριέρα, ως παίκτης του ΚΑΟ Κορίνθου, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στο κοινό του Αμαρουσίου συστήθηκε πριν από τρεις σεζόν, όταν και αποκτήθηκε από την Νίκη Αμαρουσίου, αφήνοντας το στίγμα του στο Σωματείο, όχι μόνο λόγω της μπασκετικής του αξίας, αλλά και για το υπόδειγμα χαρακτήρα και επαγγελματισμού. Σε αυτά τα τρία έτη κατάφερε να γίνει ένα απ’ τα πιο αγαπημένα παιδιά τόσο εντός της Νίκης, όσο και γενικότερα στους φιλάθλους του Αμαρουσίου και ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες, καθώς αποτέλεσε ίνδαλμα για αρκετούς νεαρούς αθλητές του Δήμου μας!

Πάντως, πέραν της ιδιότητάς του ως αθλητής, διακρίνεται και για τις προπονητικές του ικανότητες, αφού στην Νίκη Αμαρουσίου υπήρξε και Προπονητής στις Ακαδημίες και στα τμήματα Υποδομής της ομάδας.

Στην ΑΑΑ, μάλιστα, θα συναντήσει και πολλά παιδιά που βρίσκονταν υπό την καθοδήγησή του παλαιότερα στην Νίκη Αμαρουσίου και φυσικά θα έχει την ευκαιρία να διδάξει τα… μυστικά του αθλήματος και σε ακόμη περισσότερους μικρούς αθλητές που “διψούν” για μπάσκετ.

Βέβαια, ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας, Δημήτρης Γκόφας, γνωρίζεται πολύ καλά με τον Μίλος, αφού η γνωριμία τους κρατάει από παλιά, έχοντας ουκ ολίγες συνεργασίες, με τελευταίες αυτές στον ΚΑΟ Κορίνθου και στην Νίκη Αμαρουσίου (σ.σ. συνεργάτες και στα τμήματα Υποδομής της ομάδας).

Στην ΑΑΑ θα έχει σημαντικό ρόλο στο τεχνικό μας επιτελείο, ενώ θα αναλάβει πόστο στις Ακαδημίες, αλλά στο Εφηβικό τμήμα.
Απ’ την πλευρά μας, είμαστε σίγουροι ότι η έλευση του Μίλος Παβλίσεβιτς στην οικογένεια της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών θα αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς ακόμη μικρούς φίλους του αθλήματος και είμαστε πανευτυχείς που από εδώ και στο εξής θα κοσμεί και εμάς με την παρουσία του!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΙΛΟΣ!».