Μεταγραφική “βόμβα” από το Λεύκιππο, που ανακοίνωσε τον Θανάση Τσιαβέ!

Με πολύ δυναμικό τρόπο μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι ο Λεύκιππος Ξάνθης, ανακοινώνοντας τη συμφωνία με τον Θανάση Τσιαβέ! Ο 27χρονος πλέι μέικερ την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στη Δόξα Λευκάδας, πραγματοποιώντας εντυπωσιακό πρωτάθλημα στη Β’ εθνική και έχοντας 13,7 πόντους μ.ο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεύκιππου:

“O Λεύκιππος Ορόσημο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή, Θανάση Τσιαβέ! Πρόκειται για έναν παίκτη που επί σειρά ετών έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του στις Εθνικές κατηγορίες, όντας μάλιστα ένας από τους αθλητές που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατά την διάρκεια της σεζόν 2019-20.

Ο Τσιαβές γεννήθηκε στις 2/6/93 και έχει ύψος 1.90. Ο 27χρονος πλέι μέικερ ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία στον ΓΣ Ελασσόνας και μετέπειτα συνέχισε στον ΓΣ Αμπελώνα, στον Αστέρα Λάρισας και στον Φοίνικα Λάρισας. Την αγωνιστική περίοδο 2015-16 ανήκε στον Φοίνικα-ΓΣ Λαρισαίων 1928, με τον οποίο έπαιξε στη Β’ Εθνική και κέρδισε την άνοδο στην Α2.

Την σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Ξάνθη με την φανέλα της Ασπίδας (Β’ Εθνική) ενώ την αγωνιστική περίοδο 2017-18 αποτέλεσε παίκτης της ΑΕΛ, παίζοντας στην Α2. Την σεζόν 2018-19 ο Τσιαβές διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο ώστε η Δόξα Λευκάδας να ανέβει από την Γ’ Εθνική στη Β’ Εθνική.

Μέχρι την διακοπή της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, η Δόξα Λευκάδας βρισκόταν στην τρίτη θέση της Β’ Εθνικής (στον 2ο Ομιλο) και ο Τσιαβές πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, έχοντας μέσο όρο 13,7 πόντους. Εν όψει της επόμενης σεζόν (2020-21), η “οικογένεια” του Λεύκιππου Ορόσημο εύχεται στον Θανάση Τσιαβέ υγεία και κάθε επιτυχία με τον σύλλογό μας!”.