Μεταγραφική ενίσχυση μέσω ΑΣΕΑΔ με τον Κωστούλα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Τέλος στην αναμονή για τον Αποστόλη Κωστούλα, ο οποίος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Βόλου. Ο 19χρονος πλέι μέικερ περίμενε εδώ και καιρό να μάθει εάν τελικά το ΑΣΕΑΔ θα του επιτρέψει τη μετακίνηση από τον ΓΣ Βόλου στον Ολυμπιακό, καθώς η προηγούμενη ομάδα του δεν συναινούσε στην μεταγραφή αυτή. Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον παίκτη και έτσι ο Ολυμπιακός Βόλου πραγματοποιεί τη μεταγραφική αυτή κίνηση, που όπως επισημαίνουν οι ιθύνοντες την ομάδα θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο στην πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί ο σύλλογος.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρει:

«Με την έλευση του νέου χρόνου η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου κάνει μια πολύ σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της. Πρόκειται για τον 19χρονο πλέι-μέηκερ Απόστολο Κωστούλα, ο οποίος δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ, στο οποίο είχε προσφύγει μετά τη διαμάχη του με τον Γ.Σ. Βόλου, και ενσωματώθηκε πλέον και τυπικά στη μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια.

Ο Απόστολος Κωστούλας ξεκίνησε την πορεία του στο μπάσκετ σε ηλικία μόλις πέντε ετών στην ακαδημία του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου. Κατόπιν και μέχρι 14 ετών, αγωνίστηκε στην ακαδημία της Νίκης Βόλου. Στη συνέχεια έπαιξε στην παιδική ομάδα του Αιολικού Βόλου, ενώ τα έξι τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην αντρική και εφηβική ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου, όπου και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Απόστολος Κωστούλας διακρίνεται τόσο για τις ηγετικές του ικανότητες, όσο και για την ευχέρειά του στο σκοράρισμα. Αναμένεται να βοηθήσει ουσιαστικά την προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου στην εξαιρετική πορεία που ήδη διαγράφει στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, η τεχνική ηγεσία, ο έφορος και οι αθλητές της αντρικής ομάδας καλωσορίζουν τον Απόστολο Κωστούλα και του εύχονται να είναι γερός και να συμβάλλει αποφασιστικά στην επίτευξη των κοινών στόχων του τμήματος.

Επίσης, το αντρικό τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου εύχεται Καλή Χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε όλο τον αθλητικό κόσμο της Μαγνησίας».