Μεταγραφικό μπαράζ από τον Ηλυσιακό…

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά τέσσερις παίκτες απέκτησε ο Ηλυσιακός, που παράλληλα προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον φυσικοθεραπευτή Ρίζο Βαλάντη, αλλά και τον χειρουργό ορθοπεδικό Χαράλαμπο Τερζόπουλο, που θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Η ομάδα μας, πιστή στο πλάνο της στο να αναδείξει παίκτες, καθώς και να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο τη νέα χρονιά, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις αποκτήσεις των:

Παντελή Κοψιά, ο 20χρονος γκαρντ ύψους 1.83 μετά από το έντονο φλερτ των τελευταίων 2 χρόνων θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα και είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία και να δείξει πολλά από τα θετικά του στοιχεία, καθώς είναι προϊόν της ακαδημίας του Πανιωνίου.

Αριστοτέλη Ζαραϊδώνη, ο 20χρονος γκαρντ/φοργουορντ ύψους 1.95 μπορεί να αγωνισθεί εξίσου καλά σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας και είναι στην ουσία ένας all around παίκτης. Πέρυσι ήταν άτυχος γιατί ταλαιπωρήθηκε με έναν τραυματισμό που τον κράτησε για αρκετό διάστημα εκτός δράσης. Του ευχόμαστε μία υγιή χρονιά και να είναι δυνατός.

Αναστάση Προύντζο, ο 20χρονος φόργουορντ ύψους 1.95 είναι μία προσωπική επιλογή του κόουτς Θωμόπουλου Θανάση, καθώς πιστεύει πολλά σε αυτόν και πιστεύει πως θα είναι ο παίκτης αποκάλυψη, δίνοντάς του λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στις δύσκολες απαιτήσεις της κατηγορίας.

Γεώργιο Κόλτηρη, ο 18χρονος γκαρντ ύψους 1.94 έχει συνυπάρξει με ένα δικό μας παιδί, τον Νίκο Αρσενόπουλο, στην Ακαδημία Αθηνών και έχουν καταφέρει την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων την χρονιά 2015-2016 και φημίζεται για το σουτ του, την αθλητικότητα και την αντίληψη του παιχνιδιού. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηλυσιακού και του ευχόμαστε μία υγιή χρονιά.

Επίσης, έχουν αποκτηθεί οι νεαροί Πέτρος Στριγάς, ο 18χρονος γκαρντ ύψους 1.90 έχει περάσει από τις υποδομές των Αθηναϊκού, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο 18χρονος γκαρντ ύψους 1.83 από τον Κολοσσό Ρόδου, αποφάσισε να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας μας και να δουλέψει σκληρά για να κυνηγήσει το όνειρο του.

Παρέμειναν οι έφηβοι Τζο Σπυριδάκης, ο 19χρονος κρητικός φόργουορντ ύψους 1.96 θα συνεχίσει και φέτος στην ομάδα μας.

Στέφανος Σωτηρίου, ο 19χρονος φόργουορντ ύψους 1.88 γέννημα θρέμμα Ιλισιώτης αποφάσισε να ακολουθήσει κι αυτός το πρόγραμμα της ομάδας μας.

Οι τέσσερις τελευταίοι αθλητές θα έχουν κατά κύριο λόγο συμμετοχή στην ομάδα του UNDER 20 και θα ακολουθούν το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας και τις εξειδικευμένες πρωινές προπονήσεις για να βελτιώνονται σε καθημερινή βάση σε ατομικό επίπεδο.

Τέλος, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον εξαίρετο φυσικοθεραπευτή Ρίζο Βαλάντη, ο οποίος πραγματικά έχει ριζώσει στα Ιλίσια καθώς θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα μας για 6η συνεχή χρονιά.

Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον έμπειρο και πολύ μεθοδικό χειρούργο ορθοπεδικό κ. Χαράλαμπο Τερζόπουλο, για την προσφορά του στην ομάδα μας τα τελευταία 2 χρόνια και ανακοινώνουμε πως και φέτος θα είναι κοντά μας για να δίνει λύσεις με τις συμβουλές του στα ιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε».

.
Διαβάστε ακόμη…



</p