“Μετακομίζει” στο Παγγαίο η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων!

Στο Δήμο Παγγαίου “μετακομίζει” η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων, που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Μάιο στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Ελευθερούπολης. Η τελική φάση του πρωταθλήματος πέρσι είχε φιλοξενηθεί στην Κρήτη, όμως οι συντονισμένες ενέργειες του Δήμου Παγγαίου, απέδωσαν καρπούς και η ΕΟΚ απάντησε θετικά στο σχετικό αίτημα.

“Οι προσπάθειες που καταβάλλει το τελευταίο διάστημα ο Δήμος Παγγαίου στην κατεύθυνση της φιλοξενίας κορυφαίων αθλητικών γεγονότων στον τόπο μας, αποδίδουν καρπούς και αναδεικνύουν το Παγγαίο ως «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού» για το 2019. Με επιστολή της, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, αναθέτει στον Δήμο Παγγαίου τη διοργάνωση της Τελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, που θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 1-5 Μαΐου 2019, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ελευθερούπολης”, αναφέρει η σχετική κοινοποίηση που υπάρχει στο επίσημο site του Δήμου και συμπληρώνει: “Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο αθλητικών δραστηριοτήτων που θα αναπτύξει ο Δήμος Παγγαίου, ως «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού» για το 2019. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του ΓΣΕ κατέλαβε την 5η θέση στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Χερσονήσου”.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος επιστρέφει στην Ελευθερούπολη μετά από 26 χρόνια, καθώς ήταν το καλοκαίρι του 1992 όταν ο Πανιώνιος με προπονητή τον Ηλία Ζούρο και πεντάδα τους Μακρυδήμα, Κικίλια, Καράγκουτη, Μουμούρη, Δρελιώζη είχε κατακτήσει τον τίτλο.

.
Διαβάστε ακόμη…