Με ανεβασμένο ηθικό απέναντι στον Τρίτωνα η Καρδίτσα

Χωρίς… ανάσα εξελίσσεται το πρωτάθλημα για τον Α.Σ.Καρδίτσας KSD, που την Τετάρτη (20/11) δοκιμάζεται στο κλειστό γυμναστήριο του Στρέφη με αντίπαλο τον Τρίτωνα στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής. Μετά την εμφατική νίκη απέναντι στον Οίακα Ναυπλίου το Σάββατο, ο Α.Σ.Κ. σίγουρα έχει ανεβασμένη ψυχολογία και διάθεση, αφού επέστρεψε στις επιτυχίες, συνδυάζοντας το ροζ φύλλο αγώνα με πολύ καλή εμφάνιση. Από την άλλη μεριά, οι παίκτες του Κώστα Κομποδιέτα πρέπει να ξεπεράσουν την κούραση και να επικεντρώσουν το ενδιαφέρον τους στον κρίσιμο αγώνα απέναντι στον Τρίτωνα. Ένας ιστορικός σύλλογος με παράδοση στο ελληνικό μπάσκετ τίθεται αντιμέτωπος των «κυανόλευκων» και έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας, θα ψάξει για τη νίκη αφού προέρχεται από ήττα στο Ψυχικό.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD από την άλλη μεριά, ξέρει πως το κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του δυσκολίες και θα παλέψει για τη νίκη, προκειμένου να βελτιώσει κι άλλο τη βαθμολογική του θέση. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του σημασία και κάθε κερδισμένος ή χαμένος βαθμός, παίζει το ρόλο του. Κι αυτό, γιατί το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής είναι φέτος ίσως το πιο αμφίρροπο των τελευταίων ετών, με τις εκπλήξεις να τείνουν να γίνουν… ρουτίνα. Η άποψη αυτή επιβεβαιώνεται και ενισχύεται κάθε Σάββατο, αφού ακόμη οι ομάδες δεν έχουν δείξει σταθερό αγωνιστικό πρόσωπο. Οι ισορροπίες κάθε αγωνιστική είναι πολύ λεπτές και ο Α.Σ.Κ. θέλει να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία και να παλέψει μέχρι τέλους για τη νίκη. Παρά τον περιορισμένο χρόνο που είχε στη διάθεσή της, η ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα με μοναδική απουσία, αυτή του Σωτήρη Μπιλλή, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης.

Η αποστολή αναχωρεί την Τρίτη για την Αθήνα και την Τετάρτη θα αγωνιστεί στο κλειστό γυμναστήριο του Στρέφη στις 5 μ.μ. , ενώ διαιτητές του αγώνα έχουν οριστεί οι κ.κ. Κατραχούρας, Αναστόπουλος Αντ. και Τσιμπούρης.