Με ανεβασμένο ηθικό εν όψει Απόλλώνα

Ένα πολύ σημαντικό ματς έχει μπροστά του ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD, που το Σάββατο (30/11, 17:00) στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας. Μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του ελληνικού μπάσκετ φιλοξενείται στην Καρδίτσα, αφού ο Απόλλων έχει διαρκή και επιτυχημένη παρουσία στο προσκήνιο του ελληνικού μπάσκετ, ενώ έχει αναδείξει κορυφαίους αθλητές.

Πέρα όμως από το βαρύ όνομα του αντιπάλου, το παιχνίδι του Σαββάτου έχει εξαιρετική αγωνιστική σημασία, μιας και ο Α.Σ.Κ. και ο Απόλλων ισοβαθμούν στην τρίτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, μετρώντας πέντε νίκες και τρεις ήττες στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές. Ο νικητής της αναμέτρησης, θα μείνει μόνος στην τρίτη θέση, δημιουργώντας προϋποθέσεις για να καθιερωθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Α.Σ.Κ. προέρχεται από μια δύσκολη εβδομάδα, στην οποία ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω των αναβολών. Οι «κυανόλευκοι» έδωσαν ήδη έξι ματς μέσα στο Νοέμβριο και ετοιμάζονται για το έβδομο σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων. Η ομάδα μπαίνει πλέον σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς και ήδη από τη Δευτέρα ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου. Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη μετά το δύσκολο όσο και καθοριστικό διπλό στον Αμύντα, ενώ οι τραυματισμοί ξεπερνιούνται σιγά-σιγά, με το Νίκο Κακλαμάνο να επανέρχεται κανονικά στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό που του στέρησε τη συμμετοχή στο τελευταίο ματς.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD ποντάρει πολλά στην παρουσία του κόσμου το Σάββατο και στην υποστήριξη των φιλάθλων που αποτελούν τον καλύτερο «συμπαίκτη» της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Στο νέο του σπίτι, το σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, ο Α.Σ.Κ. περιμένει την παρουσία του φίλαθλου κόσμου της πόλης μας, ώστε να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι σε μια παραδοσιακή δύναμη του ελληνικού μπάσκετ, τον Απόλλωνα Πάτρας. Οι Τσάμης, Μολφέτας, Τζακόπουλος, Ζούμπος, Εζόμο, δίνουν μεγάλη εμπειρία και ποιότητα στην ομάδα, μαζί με τους νεότερους αλλά ταλαντούχους Τσιακμά, Σκλήβα, Μπαζίνα, Κάδρα και Κουκουλά. Προπονητής του Απόλλωνα από την περυσινή σεζόν, είναι ο Κώστας Δελέγκος.