maxitesΜε αρκετά προβλήματα μπήκε η νέα χρονιά στα Πεύκα καθώς η προετοιμασία εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με το Περιστέρι πραγματοποιείται με πολλές απουσίες.  Εκτός προπονήσεων παραμένει ο Παύλος Τοπάλης, ο οποίος… κληρονόμησε από το ματς με τον Δούκα,  ωστικό οίδημα στον αστράγαλό του. Ο έμπειρος φόργουορντ συνεχίζει τις θεραπείες και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει να είναι έτοιμος για το επερχόμενο παιχνίδι.  

Απών από τις προπονήσεις είναι και ο Σπύρος Λευκαδίτης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις  στη μέση του και ακολουθεί θεραπείες και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Τέλος, ο Δημήτρης Γράβας έμεινε εκτός προπονήσεων καθώς έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και στους κοιλιακούς. Ο 23χρονος φόργουορντ  αναμένεται να μπει στο γήπεδο αύριο (6/1)  και να δοκιμάσει για το αν θα μπορέσει να ακολουθήσει την προετοιμασία για το σημαντικό ματς του Σαββάτου.

Από την άλλη, τα ευχάριστα νέα είναι ότι οι Νεκτάριος Μάρουσιτς και Δημήτρης Απιδόπουλος ξεπέρασαν τα προβλήματα τους (λουμπάγκο ο πρώτος και ενοχλήσεις στο γόνατο ο δεύτερος και αμφότεροι ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Εν τω μεταξύ οι Μαχητές έδωσαν δύο φιλικά παιχνίδια με το Πευκοχώρι και τον Φίλιππο Βέροιας, ενώ την Τετάρτη θα δώσουν ακόμα ένα τεστ με αντίπαλο τον Ανατόλια.