Με… αirball εγκαινίασε το κλειστό στο Αγρίνιο ο υφυπουργός Αθλητισμού!!! (vid)

Επί σειρά ετών άκουγαν στο Αγρίνιο για την κατασκευή του νέου κλειστού και αυτό έμοιαζε με… ανέκδοτο! Πλέον το νέο κλειστό είναι γεγονός και επίσημα, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας (8/1) πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κλειστού από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος όμως χρειάστηκε τέσσερις προσπάθειες έως ότου βάλει τη μπάλα στο πλεκτό!!! Η πρώτη ήταν airball, αναγκάζοντας τον υφυπουργό να βγάλει το σακάκι του για να είναι πιο άνετος και να πετύχει το στόχο. Οι δύο επόμενες προσπάθειες δεν βρήκαν στόχο, αλλά στην τέταρτη κατάφερε να το πετύχει, κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων όσοι βρέθηκαν στο παρκέ του νέου γηπέδου, για το οποίο όπως δήλωσε “… είναι ευχάριστο πως στον Δήμο Αγρινίου με όλα αυτά που έγιναν από τις πλημμύρες δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα σε αθλητικές υποδομές” και συνέχισε:

 

“Θα ήθελα να σας πω πως κάθε ευρώ που θα ξοδεύεται θα λύνει προβλήματα της κοινωνίας. Στόχος μας είναι, μεγαλύτερες μάζες να μπορούν να αθλούνται. Τόσα χρόνια γίνονταν έργα με σημαία ευκαιρίας και φυσικά έτσι δεν έλυναν τις υπάρχουσες ανάγκες. Αντί να λύνουμε τα προβλήματα τόσα χρόνια και να έχουμε αξιοπρεπείς συνθήκες άθλησης, φτιάχναμε φαραωνικά κτίρια και κάναμε εγκαίνια πριν τις εκλογές. Προτεραιότητά μας ήταν να λύσουμε το “ανέκδοτο” του κλειστού γυμναστηρίου. Το πρόβλημα εδώ είναι τεράστιο στις αθλητικές υποδομές. Είναι αδιανόητο η πόλη του Αγρινίου να έχει ένα παλαιό κλειστό Γυμναστήριο. Έτσι λοιπόν θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο γήπεδο της Λεπενούς, του Καινουργίου και στο ταρτάν του ΔΑΚ Αγρινίου μετά από συμφωνία με τον Δήμο μέσα στο 2018 και ως το τέλος του έτους θα ολοκληρωθούν. Έργα ύψους 350.000 ευρώ. Ξέρουμε πως το προηγούμενο διάστημα η μερίδα του Λέοντος πήγε στην Ναύπακτο αλλά οι ανάγκες ήταν επιτακτικές. Θα πρέπει κάπου εδώ να σας πω πως το γήπεδο του Θέρμου προχωρά, περιμένουμε την μελέτη από το Μεσολόγγι, επεμβαίνουμε στην πίστα Κανόε-Καγιάκ στον Εύηνο όπου γίνονται εργασίες ήδη. Με χρηστή διοίκηση και σωστή διαχείριση θα κάνουμε τις καλύτερες και περισσότερες παρεμβάσεις.

 


Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου τόνισε: “Η στιγμή είναι σημαντική για την πόλη. Μετά από πολλά χρόνια αναμονής παραδίδεται σήμερα στο Αγρίνιο το κλειστό στάδιο στην Αερογέφυρα. Η Πολιτεία οφείλει να ζητήσει συγνώμη από τους πολίτες του Αγρινίου γι αυτή την αργοπορία. Γιατί γύρισε την πλάτη της, επί σειρά ετών, σε αθλητικούς συλλόγους, αθλητές, μικρούς και μεγάλους που στερήθηκαν ένα σύγχρονο στάδιο. Ευχαριστώ τον Υφυπουργό Γ. Βασιλειάδη για την συνεργασία και για την κατανόηση στα αιτήματα μας όσον αφορά τις υποδομές και τους βουλευτές που στήριξαν τις προσπάθειές μας. Εύχομαι οι Αγρινιώτες να χαρούν και να ζήσουν σπουδαίες αθλητικές στιγμές σε αυτό το στάδιο”.

Όσον αφορά τα airball του υφυπουργού, παρακολουθήστε στο video από το allsportsagrinio τις προσπάθειές του στα πρώτα 47 δεύτερα…

Πηγή φωτογραφίας: agriniobestof.gr
Πηγή video: allsportsagrinio.gr

.
Διαβάστε ακόμη…