Με επική ανακοίνωση η παραμονή τριών στον Έσπερο Λαμίας

Οι Φύκας, Παπανικολάου και Μαντζούκας θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα του Έσπερου Λαμίας, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την παραμονή των τριών με μία επική ανακοίνωση. Με χιούμορ και σαφέστατα με έντονη διάθεση να φανεί και με το παραπάνο το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, ο Έσπερος χαρακτηρίζει την απόφαση της παραμονής των τριών ως “… διαρκές “αντικειμενικό στοίχημα” ανάδειξης από τις κυψέλες των τμημάτων υποδομής μας, άνευ χάρις και ενδιάμεσων εκπροσώπων “ξερολ-ίασης επαϊόντων των καφενέδων και των νερατζιών της πλατείας”!!!

Αναλυτικά όλη η επική ανακοίνωση του Εσπέρου Λαμίας αναφέρει: “Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, τμήμα καλαθοσφαίρισης λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, έχει την υποχρέωση να αναφερθεί ιδιαίτερα για την συνέχιση της συνεργασίας με τους νέους σε ηλικία, αλλά τεράστιους σε ηθικές αξίες και παραδείγματος προς μίμησης αθλητικής συμπεριφοράς αθλητές του ως εχόντων όνομα και επώνυμο:
ΦΥΚΑ ΠΑΝΤΕΛΗ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ
ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗ.
Οι ανωτέρω συνεπικουρούμενοι από όλους τους νεομεταγραφέντες αθλητές, αποτελούν για την ομάδα μας αγωνιστικό κεφάλαιο και τον συνδετικό κρίκο όλων των ηλικιών και της πενταετούς επιτυχημένης διαδρομής του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ στις Εθνικές κατηγορίες.
Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και να μεταλαμπαδεύσουν το πνεύμα της διαρκούς αγωνιστικότητας σε όλους τους συμπαίκτες τους.
Αποτελούν για μας το διαρκές “αντικειμενικό στοίχημα” ανάδειξης από τις κυψέλες των τμημάτων υποδομής μας, άνευ χάρις και ενδιάμεσων εκπροσώπων “ξερολ-ίασης επαϊόντων των καφενέδων και των νερατζιών της πλατείας”.