“Τιμονιέρης” της Κηφισιάς και τη νέα περίοδο θα συνεχίσει να είναι ο Δημήτρης Λιόγας. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο του βορείου προαστίου δεν χρειάστηκε να το σκεφτούν δεύτερη φορά για το ποιοι θα καθοδηγήσουν την ομάδα τη νέα περίοδο. Έδωσαν τα… κλειδιά στον Λίογα και τους συνεργάτες του, προσβλέποντας σε ακόμη καλύτερες μέρες.

«Το ΔΣ της ΑΕΝΚ συνεδρίασε και αποφάσισε να ανανεώσει για μια ακόμη χρονιά τη συνεργασία του με τον κόουτς Δημήτρη Λιόγα”, αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου και συνεχίζει: “Ο κόουτς Δημ. Λιόγας αναλαμβάνει εκτός τους ανδρικού τμήματος και το νεοσύστατο τμήμα του U21. Συνεχίζει δε μαζί του ως βοηθός ο κόουτς Στέφ. Λαδικός.

Η περσινή χρονιά ήταν κρίσιμη για τον σύλλογο, μετά την ξαφνική πτώση από την Α1 στην Β’ Εθνική και η πρόκληση για την ερασιτεχνική ΑΕΝΚ ήταν μεγάλη. Με τη σημαντική συμβολή του έμπειρου κόουτς Λιόγα καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ΑΕΝΚ σε όλους τους παίκτες για την τεράστια προσπάθεια, στο “νεοφώτιστο” βοηθό σε Εθνικές κατηγορίες και προπονητή στις υποδομές κόουτς Στέφανο Λαδικό, τον team manager Δημήτρη Λαγοπόδη, τον ιατρό κ.Τάσο Τόκη, τους φροντιστές Πάνο Καραντώνη και Λουκά Μπορνόζο καθώς και στους φυσιοθεραπευτές Αντώνη Καραντώνη και Μάνο Φύτρο».