Με Ονάσογλου στο “τιμόνι” τους τα Φανάρια τη νέα σεζόν

Στα χέρια του Μάριου Ονάσογλου περνά το “τιμόνι” του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια για τη νέα περίοδο. Οι ιθύνοντες το ναξιώτικο σύλλογο δείχνουν με την κίνησή τους αυτή ότι εμπιστεύονται τα παιδιά του τόπου τους, όπως άλλωστε τονίζουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της συνεργασίας τους με το νέο τεχνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ναξιώτικου συλλόγου αναφέρει:

“Το Δ.Σ του ΑΠ.Α.Σ “Τα Φανάρια”, πιστό στο όραμα της ένωσης της «χρυσής γενιάς» της Ναξιώτικης καλαθοσφαίρισης και της προετοιμασίας των διαδόχων της, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με το Μάριο Ονάσογλου στη θέση του head coach του ανδρικού τμήματος, ενόψει της νέας συμμετοχής της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες.
Ο ελπιδοφόρος Ναξιώτης προπονητής έχει σπουδάσει γυμναστής στα ΤΕΦΑΑ της Αθήνας, με ειδικότητα καλαθοσφαίρισης.
Ως παίκτης έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Νάξου, όπως Φιλαθλητικός, Πανναξιακός και επί σειρά ετών στον ΑΠ.Α.Σ “Τα Φανάρια”, όπου πέρυσι πανηγύρισε τέτοια εποχή την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Εκτός Νάξου έχει αγωνιστεί στους Τρεις Αστέρες ’89, στους Θρακομακεδόνες, στην Ένωση Νέας Περάμου, στον Πολυκράτη Σάμου και στην Προοδευτική Πειραιά.
Έχει διατελέσει προπονητής στις Ακαδημίες, το παιδικό και το εφηβικό τμήμα στους Τρείς Αστέρες ’89, στις Ακαδημίες και τα προαγωνιστικα τμήματα της ΑΕΚ , βοηθός προπονητή στο ανδρικό τμήμα στον ιστορικό Σπόρτινγκ , στο παιδικό, εφηβικό, τμήμα κορασίδων και γυναικών του Πανναξιακού Α.Ο.Ν, καθώς και στις Ακαδημίες, παιδικό, εφηβικό, τμήμα κορασίδων και Γυναικών του ΑΠ.Α.Σ “Τα Φανάρια”.
Τέλος, ως υπηρεσιακός προπονητής στο ανδρικό τμήμα του ΑΠ.Α.Σ “Τα Φανάρια”, συνετέλεσε στο μέγιστο βαθμό στην ανατροπή της σειράς των τελικών του 2018 εναντίον του Πανναξιακού Α.Ο.Ν και τελικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ οδήγησε την ομάδα και στους αγώνες μπαράζ.
Μάριε σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν και να συνεχίσεις την επιτυχημένη πορεία σου στην ομάδα μας!”.