Με Πολυτάρχου στη Λευκάδα το Περιστέρι

Η προετοιμασία του Περιστερίου για την διεκδίκηση της 6ης νίκης στο πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική της ευθεία. Ο Νίκος Καραγιάννης μάλιστα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στο ματς της Λευκάδας, κόντρα στη Δόξα και τον Μιχάλη Πολυτάρχου, ο οποίος επιστρέφει μετά από απουσία τριών εβδομάδων.

Η επάνοδος στις αγωνιστικές δράσεις του έμπειρου παίκτη, αποτελεί ένα επιπλέον ατού στα χέρια του Έλληνα προπονητή, ο οποίος θα έχει έτσι περισσότερες εναλλακτικές τόσο στον αμυντικό τομέα, όσο και στον επιθετικό. Από εκεί και πέρα αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Νίκος Καραγιάννης – πέραν φυσικά του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς, που έχει υποβληθεί σε επέμβαση στον καρπό και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας – και ήδη έχει “μελετήσει” αρκετά καλά τον αντίπαλό του.

Ο σύλλογος του Περιστερίου έχει θέσει ως στόχο την επιστροφή της ομάδας στα “σαλόνια” του ελληνικού μπάσκετ, μετά από αρκετά χρόνια και αυτό το δείχνει όχι μόνο εντός του παρκέ, αλλά και εκτός αυτού. Με τη δουλειά που γίνεται από τα στελέχη του συλλόγου, κάτι που φαίνεται και από το πολύ όμορφο promo video που ετοίμασαν στο Περιστέρι για την αναμέτρηση στη Λευκάδα…

.

Διαβάστε ακόμη…