Με πρόταση του CK από το NFL preseason στο BETroom…

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του infobasket… Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους έναν-έναν προσωπικά που διαβάσατε το άρθρο που άνοιξε την αυλαία για φέτος και προσωπικά ούτε εγώ δεν το περίμενα για αρχή… Σας είπα πως εδώ γίνεται σοβαρή προσπάθεια και με το καιρό θα δείτε πολλά ωραία πράγματα. Εύχομαι η παρέα να μεγαλώνει συνεχώς και να πηγαίνουμε καλά..

Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω το Νάσο και τον Νίκο που πιστεύουν πάνω απ’ όλα στην ομαδική δουλεία στην συλλογικότητα και πως την ιστορία την γράφουν οι παρέες και που μου δώσανε την ευκαιρία να κάνω κάτι που γουστάρω από παιδί και δεν μιλάω για το στοιχηματικό μέρος, μιλάω για το να γράφω με ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ και να έχω επικοινωνία με κόσμο συνεχώς, καθώς έτσι πιστεύω πως εξελισσόμαστε και ανταλλάζουμε απόψεις.

Αυτό για να γίνει χρειάστηκε προσπάθεια και κόπος συλλογικά και προσωπικά και πιο παλιά είχα προτάσεις για συνεργασίες αλλά ο καθένας έχει προσωπικές σκέψεις, απόψεις και ο βάζει πήχη στην ηθική του και πάνω απ΄ όλα στην ελευθερία λόγου απέναντι στο κόσμο που με διαβάζει. Έτσι είμαι, έτσι λειτουργούσα και έτσι θα λειτουργώ πάντα…
Αυτά για… intro!

Πάμε στα δικά μας που μου ζητάτε eurobasket «τρελαμένοι»… Θα σας πω αυτό που σας είπα και στις αρχές: πως θέλει υπομονή και όποιος αναγνώστης θέλει κάθε μέρα, κάθε πρωτάθλημα και κάθε παιχνίδι μπορεί να διαβάσει 10000 σελίδες… Εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Σίγουρα θα έχουμε ροή απλά με σύνεση και προσοχή.

NFL preseason απόψε με πολλά φιλικά και ξεχώρισα ένα από αυτά και είναι το patriots-giants… Μεγάλες ομάδες και οι δύο βέβαια οι πρώτοι έρχονται από ένα εκπληκτικό comeback με τους falcons το περσινό τελικό οι γνώστες ακόμα θα κοιτάνε highlights όπως και εγώ. Πραγματικά το 2014 με seahawks στην τελευταία φάση με το interception του buttler στο wilson τώρα το 16 πάλι με εκπληκτικό comeback από 28-3!!!Το τελευταίο τελικό οι patriots τον χάσανε από την ομάδα που παίζουν απόψε τους giants το 2012 και το 2008 επίσης.

Αξιοσημείωτη παράδοση αναλογιστεί κανείς πως οι pats έχουν κατακτήσει super bowl το 2001,2003,2004,2014,2016…Έτσι και απόψε πιστεύω πως οι giants θα μπούνε λίγο πιο δυνατά και πιο μαχητικά γιατί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού όλα είναι πιο σοβαρά και μετρημένα, ξεκινάει και το πρωτάθλημα σε 10 μέρες και ίσως οι πρωταθλητές κάνουν λίγο συντήρηση.

Δεν είναι για σοβαρό ποντάρισμα αλλά σίγουρα αξίζει να το δει όποιος έχει δυνατότητα και στο +2,5 2,05 θα αγοράσω για να έχουμε και πλεονέκτημα σε περίπτωση ήττας αν πάει κλειστά αντί για 2,30 διπλό όσο πιο ασφαλές τόσο καλύτερα και όποιος θέλει βάζει και 2αδα μαζί με U.S OPEN TENNIS 0-2 σετ την Μ.sharapova sto 1,26

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

GIANTS +2,5 2,05@ 1/9 02.30 3/10