Με σημαντικές προσθήκες η “πρώτη” της Καβάλας

kavala-prwtiΜε δύο νέα πρόσωπα πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (26/10) την πρώτη της συνάντηση η Καβάλα. Ο “Αργοναύτες” ενισχύθηκαν σημαντικά εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν καθώς απέκτησαν τον Τάσο Χαρισμίση και τον Βαγγέλη Καράμπουλα, προσθέτοντας εμπειρία αλλά και ικανότητα στο δυναμικό τους.

Από την πρώτη προπόνηση δεν έλειψαν όμως οι απουσίες καθώς ο Βασίλης Αγγελακόπουλος δεν συμμετείχε για προσωπικούς λόγους, ο Σωτήρης Καραστόλου βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας και ο Μπόγιαν Κρστέφσκι ο οποίος αγωνίζεται με την εθνική ομάδα των Σκοπίων. Αντίθετα, στον σύλλογο δεν θα συνεχίσουν οι Δημήτρης Μαρμαρινός και Γιάννης Καραθανάσης

Στην Καβάλα ωστόσο βρίσκονται σε μπερδεμένη κατάσταση καθώς ακόμη δεν γνωρίζουν με απόλυτη σιγουριά σε πια κατηγορία θα αγωνιστούν. Παρόλα αυτά, ο Γιάννης Τζήμας προγραμματίζει τα πλάνα του με τα μέχρι τώρα δεδομένα καθώς δεν θέλουν ξεφύγουν από τους στόχους, οι οποίοι είναι μια ομάδα που θα παίξει ποιοτικό μπάσκετ που θα πάρει τις νίκες και θα οδηγηθεί στην Α1.