Με στόχο την πρώτη νίκη

Iikaroi-polygyrosΤην πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνουν οι Ικαροι, οι οποίοι επανέρχονται σε δράση μετά το ρεπό τους κατά την 3η αγωνιστική της Γ ́ Εθνικής. Οι παίκτες του Στέργιου Ποργιόπουλου έχουν βάλει το κεφάλι κάτω και συνεχίζουν να δουλεύουν προκειμένου να κατακτήσουν το α ́ ροζ φύλλο αγώνα στην έδρα των Σερρών αλλά και πρώτη τους στο πρωτάθλημα.

Τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπισαν παίκτες της Σερραϊκής ομάδας ξεπεράστηκαν και όλοι είναι πανέτοιμοι για το δύσκολο αγώνα απέναντι στους πράσινους. Η ψυχολογία ήταν ένας τομέας που δουλεύτηκε αρκετά από τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ ο ρυθμός θα αποτελέσει το κλειδί του αγώνα.

Υπομονή και πίστωση χρόνου, χρειάζονται οι Ίκαροι μέχρι τα νεαρά παιδιά του συλλόγου να μπουν στην φιλοσοφία του προπονητή και στην λογική της κατηγορίας. Άλλωστε μοναδικός στόχος για φέτος είναι η αξιοπρεπή πορεία και η δημιουργία ταλέντων ικανών να πρωταγωνιστήσουν με την κυανοκίτρινη φανέλα. Το έργο των Σερραίων, δεν θα είναι εύκολο καθώς ο Πολύγυρος της Χαλκιδικής είναι μια σκληρή ομάδα και δοκιμάζεται για τρίτο σερί αγώνα εκτός έδρας, ενώ ήδη μετρά 2 νίκες απέναντι σε Ευκαρπία και Αγία Βαρβάρα.

Τέλος, οι Ικαροι καλούν τον κόσμο να ενισχύσει την ομάδα, ώστε να κατακτήσει την πρώτη της νίκη:

«Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας μας, αλλά και όλους τους φίλους του μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας για τον αγώνα που δίνει την Κυριακή 2/11/2014 στις 18:00 με αντίπαλο τον Πολύγυρο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας».