Πανέτοιμος για να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος είναι το Περιστέρι το οποίο θα υποδεχτεί την Κυριακή (12/3, 17.00) τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας μας είναι ανεβασμένη μετά τις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις, που έχουν φέρει τον ΓΣΠ μόνο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα με… αέρα δυο βαθμών από τους διώκτες του.

Το συγκρότημα του Νίκου Καραγιάννη είναι αήττητο στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, όπου… τρέχει ένα σερί 6-0, το οποίο φυσικά και θέλει να διευρύνει, ώστε να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην υλοποίηση του στόχου της ανόδου.

Ο έμπειρος προπονητής ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία των παικτών με μοναδικό απόντα τον Λάζαρο Τασόπουλο.

Στον πάγκο του Κρόνου, εξάλλου, βρίσκεται ο πρώην τεχνικός του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Παπαμάρκος, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την ομάδα μας, μετά την αποχώρηση του.

Τέλος, παίκτες, διοίκηση και τεχνικό τιμ, περιμένουν από τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας να δώσει για άλλη μια φορά βροντερό παρών στις εξέδρες του «Α. Παπανδρέου» ενισχύοντας όπως μόνο αυτός ξέρει την αγαπημένη του ομάδα για να φτάσει σε άλλη μια νίκη.