Με τον Γιάννη Βισκαδουράκη και στη Γ’ εθνική ο Εργοτέλης

Ο Γιάννης Βισκαδουράκης θα παραμείνει στο τιμόνι του Εργοτέλη και στη Γ’ εθνική. Ο νεαρός προπονητής είδε τους κόπους τους δικούς του, αλλά και των ιθυνόντων τον Εργοτέλη την τελευταία διετία στην Α’ ΕΚΑΣΚ, να επιβραβεύονται και πλέον όπως αποκάλυψε κι ο ίδιος ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα. Που θα βρει σίγουρα την ομάδα στη Γ’ εθνική, όπως τόνισε μιλώντας στο athleticradio.gr.

“Ο Εργοτέλης δίκαια πήρε τον τίτλο έστω και έτσι. Τα καταφέραμε μετά από δύο προσπάθειες που δεν ήταν ανεπιτυχείς, αλλά ηρωϊκές!… Είναι δικαίωση και για μένα, αλλά και τον Πρόεδρο! Και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Παλέψαμε και για μένα ήταν ένα… αγκάθι μέσα μου. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να το βιώσω έστω και έτσι. Θα το πανηγυρίσουμε με τους κανόνες φυσικά λόγω κορονοϊού, τις προσεχείς μέρες.

Την νέα σεζόν, όπου θα παραμείνω στην ομάδα, η ομάδα θα κατέβει κανονικά στην Γ Εθνική και ήδη κάνουμε τις πρώτες ενέργειες. Αποφασίσαμε το μπάτζετ της νέας χρονιάς και κινούμαστε για νέους παίκτες. Θέλουμε να μείνει ο κορμός της ομάδας και τα δικά μας παιδιά”, κατέληξε, δίνοντας ραντεβού στους παίκτες της ομάδας για την προσεχή Δευτέρα (15/6) στο παρκέ!