Με το βλέμμα στην Καστοριά ο ΑΣΚ

Τα πολλά κενά διαστήματα, στοίχισαν στην Καρδίτσα, που δεν κατάφερε να επιστρέψει με τη νίκη από την Πάτρα και ηττήθηκε από το γηπεδούχο Απόλλωνα. Σε ένα νευρικό και σκληρό παιχνίδι, οι «μελανόλευκοι» παρουσιάστηκαν πιο αποφασιστικοί στα κρίσιμα σημεία, ενώ ο Α.Σ.Κ., παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι, δεν κατάφερε να μείνει μέχρι το τέλος στη διεκδίκηση της νίκης.

Όλο το ενδιαφέρον, στρέφεται πλέον στο ματς του Σαββάτου (13/04) με αντίπαλο την Καστοριά. Η ομάδα , θέλει πάση θυσία τη νίκη, ώστε να ξεφύγει από την ζώνη της… περιπέτειας που λέγεται πλέι άουτ και ταυτόχρονα, να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, διεκδικώντας το καλύτερο μέχρι το φινάλε. Η ομάδα της Καστοριάς, είναι ένας δύσκολος και έμπειρος αντίπαλος με σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα, όμως οι «κυανόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να επανέλθουν στις επιτυχίες και να μπουν με αισιοδοξία στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος. Άλλωστε, το πρωτάθλημα αλλάζει μορφή κάθε Σάββατο και η μάχη των πλέι οφ ανόδου αλλά και των πλέι άουτ παραμονής, παραμένει ανοικτή για όλες σχεδόν τις ομάδες.

Την Τετάρτη ο ημιτελικός για τους Εφήβους

Μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα του νομού Καρδίτσας, η εφηβική ομάδα του Α.Σ.Κ. δοκιμάζεται στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Θεσσαλίας την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 5.30 μ.μ. στο κλειστό του Παλαμά, με αντίπαλο τη Φαλώρεια Τρικάλων. Ο νικητής του ημιτελικού, θα αντιμετωπίσει στον τελικό τους Αετούς Λάρισας, που επιβλήθηκαν του Αιολικού Βόλου στον άλλο ημιτελικό.

Ταυτόχρονα, οι παίδες του Α.Σ.Κ., που επίσης κατέκτησαν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα του ν.Καρδίτσας, περιμένουν τον ορισμό του ημιτελικού στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Θεσσαλίας, με αντίπαλο τον Αιολικό Βόλου.

Σημειώνουμε πως οι νικητές των τελικών της Θεσσαλίας, θα διεκδικήσουν στη συνέχεια την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια στις ομάδες του νομού μας

O A.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, συγχαίρει την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΣΠΑΚ για τη νίκη του Σαββάτου που εξασφάλισε την ανανέωση της παραμονής στην Α2. Επίσης, συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του ΓΕΛ Παλαμά για την παρουσία της στις τέσσερις καλύτερες σχολικές ομάδες, αλλά και την ανδρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Παλαμά για την άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΘ. Τέλος, εύχεται στην ανδρική ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας, κάθε επιτυχία στα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ,.