Με φόντο… την έναρξη λειτουργίας του νέου κλειστού γυμναστηρίου ξεκινά η προετοιμασία της Καρδίτσας

Χρονιά-ορόσημο χαρακτηρίζουν στην Καρδίτσα αυτή που θα ξεκινήσει για την ομάδα την προσεχή Δευτέρα 19/8. Μία χρονιά που επί της ουσίας έχει ήδη ξεκινήσει με το μεταγραφικό… παζάρι, όμως από την προσεχή Δευτέρα αρχίζει το μοντάρισμα του «παζλ», ενώ θα γίνει γνωστό και το αγωνιστικό πρόγραμμα στην κλήρωση της ΕΟΚ. Η μεγαλύτερη πρόκληση, πάντως για τον σύλλογο της Καρδίτσας είναι να πατήσει το παρκέ του νέου υπερσύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου. Ενός γηπέδου που δίχως άλλο μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο τόσο στο αγωνιστικό σκέλος, όσο και εξωαγωνιστικά, κυρίως για τους φίλους της ομάδας.

Την επόμενη εβδομάδα κυκλοφορούν οι κάρτες διαρκείας
Με φόντο τη λειτουργία του νέου κλειστού γυμναστηρίου, η διοίκηση του συλλόγου θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα τις κάρτες διαρκείας για τη νέα περίοδο, με τους ιθύνοντες να ποντάρουν αρκετά στη στήριξη των φιλάθλων. Κι από την πλευρά του υπόσχονται πλούσιο θέαμα, δυνατές συγκινήσεις, αλλά και νέες συνθήκες για τους θεατές του νέου κλειστού γυμναστηρίου. Με πολλές δυνατότητες και παροχές για όλους τους φιλάθλους, το νέο πρόγραμμα των καρτών διαρκείας για την περίοδο 2019-2020, θα ανακοινωθεί αναλυτικά την επόμενη εβδομάδα.

Από Δευτέρα… στα βάσανα οι παίκτες
Σε αναμονή της έναρξης λειτουργίας του νέου κλειστού γυμναστηρίου, ο Α.Σ.Κ. Θα ξεκινήσει τις προπονήσεις στο παλιό κλειστό, με το πρώτο ραντεβού να έχει δοθεί για το απόγευμα της Δευτέρας 19 Αυγούστου. Ο Κώστας Κομποδιέτας και οι συνεργάτες του, έχουν ήδη καταρτίσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας, το οποίο περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, αλλά και αρκετούς φιλικούς αγώνες.
Για την ολοκλήρωση του ρόστερ, στο επόμενο διάστημα θα γίνουν στοχευμένες κινήσεις, προκειμένου η ομάδα να είναι πλήρης έως το τέλος του Αυγούστου. Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των πρώτων φιλικών αγώνων. Οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν με το Κύπελλο Ελλάδας κατά πάσα πιθανότητα στις 21 Σεπτεμβρίου, αφού ο Α.Σ.Κ. θα συμμετέχει απευθείας στη δεύτερη φάση.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες
Με ανανεωμένο και ενισχυμένο δυναμικό, οι ακαδημίες του Α.Σ.Κ. θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο. Ο Α.Σ.Κ. και η Κ.Β.Α. ενώνουν τις δυνάμεις τους, με στόχο τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και πρότυπου προπονητικού προγράμματος.Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στους προπονητές Κώστα Σερίφη (τηλ. 697 7765407), Κυριάκο Τσαρμπόπουλο (697 5853915), στον έφορο ακαδημιών Γρηγόρη Κωτούλα (τηλ.694 8247897 ) αλλά και καθημερινά (7-9 μ.μ.) στα γραφεία του Α.Σ.Κ. (Σμύρνης 2 στον κεντρικό πεζόδρομο, τηλ. 24410 75507).