Μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών για τον Ιωνικό Ιωνίας

Ο Ιωνικός Ιωνίας δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στο ματς με τη Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής και έτσι οι βολιώτες παίρνουν το παιχνίδι στα χαρτιά (20-0). Την ίδια ώρα ο σύλλογος του Ιωνικού εκτός από τον μηδενισμό στο συγκεκριμένο παιχνίδι και την αφαίρεση ενός βαθμού στο τρέχων πρωτάθλημα, θα “κουβαλήσει” και αφαίρεση ενός βαθμού και την επόμενη περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

“Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας στον αγώνα ΓΣ Νίκη Βόλου – ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας της 20/05/2018 για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (3ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΓΣ Νίκη Βόλου με σκορ 20-0.

Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών το Σωματείο ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 (άρθρο 7)”.

.
Διαβάστε ακόμη…