Μια ντουζίνα “μπόμπερ” με 30+ σε μία αγωνιστική στο τρέχων πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής

Ο “μαραθώνιος” της Γ΄ εθνικής είναι ακόμη στα πρώτα του βήματα, όμως κάποιοι παίκτες έχουν στείλει από τώρα τα… μηνύματά τους, αναφορικά με τις προθέσεις τους! Κι αναφερόμαστε φυσικά στους παίκτες εκείνους που έχουν δείξει ότι θα μας απασχολούν συχνά-πυκνά αναφορικά με τις επιθετικές τους ικανότητες.

scorers_basketball_infobasketΉδη η λίστα με τους “μπόμπερ” αρχίζει να δημιουργείται και να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Παρότι είναι αρκετά νωρίς ήδη μία ντουζίνα και ένας (!) παίκτες του τρέχοντος πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής έχουν σημειώσει περισσότερους από 30 πόντους σε μία μόνο αναμέτρηση της ομάδας τους…

Οι 12+1 “μπόμπερ” του πρωταθλήματος ως τώρα

Ο Μπάμπης Ημερίδης (Εύαθλος Πολ.) είχε γράψει από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το όνομά του στη σχετική λίστα των 30+, με τους 31 πόντους που είχε πετύχει με το “καλημέρα”. Φρόντισε ωστόσο στην 6η αγωνιστική να βάλει για δεύτερη φορά το όνομά του στη σχετική λίστα, με τους 39 πόντους που πέτυχε (από τους 66 της ομάδας του!), ισοφαρίζοντας έτσι την επίδοση του Δήμου Φωτίου (Κεραυνός Αιγίου) με τους 39 (και 6 τρίποντα), που είχε πετύχει στην 4η αγωνιστική. Η 6η αγωνιστική πάντως αποδείχθηκε μάλιστα αρκετά “χορταστική”, καθώς εκτός από τον Ημερίδη, τρεις ακόμη παίκτες φρόντισαν να “σπάσουν” το “φράγμα” του 30+. Ο λόγος για τον Κώστα Πεχλιβάνη (Ορφέας Ν. Σκοπού) με τους 35 πόντους, τον Πέτρο Ανδρικόπουλο (Προμηθέας Χαλανδρίου) που σημείωσε 34 πόντους και τον Μίλος Σάκοτα (ΑΕ Σαντορίνης) που πέτυχε 33.

Ο πιο “καυτός”, βέβαια σκόρερ στο πρωτάθλημα έως τώρα παραμένει ο Δημήτρης Αθανασιάδης (Αστέρας Καβ.) με το… 45άρι που είχε “βγάλει” στην 3η αγωνιστική.

Η λίστα

Αθανασιάδης (Αστέρας Καβ.) 45 3η αγ.
Ημερίδης (Εύαθλος) 39 6η αγ.
Φωτίου (Κεραυνός Αιγ.) 39 4η αγ.
Παναγιώτου (Ιωνικός Ιων.) 37 1η αγ.
Πεχλιβάνης (Ορφέας) 36 1η αγ.
Πεχλιβάνης (Ορφέας) 35 6η αγ.

Ανδρικόπουλος (Προμηθέας Χαλ.) 34 6η αγ.
Σάκοτα (ΑΕ Σαντορίνης) 33 6η αγ.
Παραπούρας (Μελίκη) 32 4η αγ.
Ημερίδης (Εύαθλος) 31 1η αγ.
Λαμπρόπουλος (Γλαύκος) 31 2η αγ.
Ντισλής (Μακεδονικός) 30 2η αγ.
Παλλάκης (ΑΕ Κομοτηνής) 30 3η αγ.