Μιλόσεβιτς: «Να τελειώσουμε αήττητοι το πρωτάθλημα»!

Χωρίς απουσίες και με στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί του ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου θα υποδεχτεί (13/1, 17.00) την Καστοριά.

Η ομάδα μας προέρχεται από συνεχείς νίκες στα ντέρμπι, με αποκορύφωμα αυτή της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στον Ηρακλή, οι οποίες την έχουν εδραιώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με διαφορά 3 βαθμών από τους διώκτες της.

Ο Νίκος Καραγιάννης προετοίμασε τους παίκτες του για μια ακόμα απαιτητική αναμέτρηση, έχοντας, να αντιμετωπίσει την απουσία του αρχηγού Αντώνη Μάντζαρη, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί εξαιτίας ενοχλήσεων στον δικέφαλο.

Όλοι οι υπόλοιποι έχουν τεθεί στην διάθεση του πολυνίκη προπονητή και των συνεργατών του, συμπεριλαμβανομένου και του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς, ο οποίος μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε στο δεξί του χέρι, έχει επανέλθει και μάλιστα πραγματοποίησε ολιγόλεπτο ντεμπούτο στον αγώνα του «Ιβανωφείου».

Ο Σερβοέλληνας πλέι μέικερ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα «gsperisteri.gr» του Συλλόγου μας, αναφέρθηκε στην αγωνιστική του επιστροφή, στο επιπλέον κίνητρο-στόχο, που δίνει σε αυτόν και τους συμπαίκτες του και το μέχρι τώρα αήττητο.

Αναλυτικά όσα είπε ο πολύπειρος γκαρντ…

Για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στο χέρι:

«Πιστεύω η ομάδα έχει δείξει τις ικανότητες της κι ένα πολύ καλό πρόσωπο από την προετοιμασία ακόμα και τα φιλικά παιχνίδια κι η απουσία μου, ουσιαστικά από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, δεν την επηρέασε σχεδόν καθόλου κι αυτό φαίνεται από το αήττητο σερί (σ.σ. 12-0) που τρέχει.

Αναφορικά με τον τραυματισμό στο χέρι μου, είμαι  απολύτως καλά, απλά επειδή αναγκάστηκα να μείνω εκτός προπονήσεων για ένα διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών  χρειάζομαι λίγο χρόνο για να επανέλθω, να βρω τα πατήματα μου και να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει από την αρχή. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας και πιστεύω να τα καταφέρω.

Είχα πολλούς τραυματισμούς στην καριέρα μου, αλλά δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά. Θα δουλέψω, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του ιατρικού τιμ, αλλά και του προπονητή μου, ώστε να επανέλθω 100% και μέσα από την προπόνηση, μέρα με τη μέρα να γίνομαι καλύτερος για να προσφέρω όπου χρειαστεί. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που έχω στο μυαλό μου».

Για το «διπλό» κόντρα στον Ηρακλή και το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα:

«Το να παίζεις στο «Ιβανώφειο» αποτελεί μια πολύ δύσκολη υπόθεση για κάθε ομάδα εδώ και πολλά χρόνια. Είναι μια δυνατή έδρα και κάθε αντίπαλος, που παίζει κόντρα στον Ηρακλή ξέρει ότι είναι δύσκολο να περάσεις νικηφόρα από εκεί.

Η ομάδα μας έχει δείξει ότι δεν φοβάται να παίζει στα εκτός έδρας παιχνίδια, αντίθετα, θα μπορούσα να πω, ότι της αρέσει η… πρόκληση, ενώ έχει πάντα και την βοήθεια του κόσμου της, είτε αγωνίζεται εντός, είτε εκτός, όπως έγινε και στην Θεσσαλονίκη. Ειδικά μακριά από το γήπεδό μας η βοήθεια του κόσμου είναι πολύ σημαντική.

Έχουμε αποκτήσει την νοοτροπία του νικητή και δεν μας επηρεάζει σε ποια έδρα αγωνιζόμαστε και κόντρα σε ποιον αντίπαλο.

Αυτό το 12/12 σε καμία περίπτωση δεν μας χαλαρώνει αντίθετα μας δίνει επιπλέον κίνητρο για να μεγαλώσουμε αυτό το σερί και αν είναι δυνατόν να τελειώσουμε αήττητοι το πρωτάθλημα. 

Τα έχουμε πάει περίφημα από το ξεκίνημα της σεζόν με το στόχο που έχουμε θέσει που όλοι ξέρουμε ποιος είναι. Έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ, μια βαριά φανέλα κι έναν υπέροχο κόσμο, οπότε μπορώ να πω ότι, όπως έχουν έρθει τα πράγματα, δεν θέλουμε μόνο να τελειώσουμε πρώτοι αλλά και με το καλύτερο δυνατό ρεκόρ, κι αν γίνεται αήττητοι.

Όλοι οι παίκτες μας αρέσει που είμαστε εδώ, που ανήκουμε στο Περιστέρι. Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις κι αυτό βγαίνει και στα παιχνίδια, έχουμε δεθεί κι αισθανόμαστε πολύ ωραία όταν παίζουμε μαζί»!

Για την επικείμενη αναμέτρηση (13/1, 17.00) με την Καστοριά:   

«Είμαι στην Α2  για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Το πρωτάθλημα είναι τέτοιο, που μπορείς να κερδίσεις, αλλά και να χάσεις από τον κάθε αντίπαλο. Μ’ αυτό θέλω να πω ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε… Άλλωστε, από την αρχή είμαστε προετοιμασμένοι για να κοιτάμε τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά και να μην στεκόμαστε στα παιχνίδια, που έχουν προηγηθεί και τις νίκες που έχουμε κάνει.

Πιστεύω ότι η ομάδα το έχει αποδείξει πως δεν χαλαρώνει, είναι πολύ σοβαρή και συγκεντρωμένη και προετοιμαζόμαστε στο 100% για να δώσουμε έναν ακόμη δύσκολο αγώνα, χωρίς να μας επηρεάζει ποιον έχουμε απέναντι μας κι αν είναι δεύτερος, έβδομος ή τελευταίος.

Εν προκειμένω… η Καστοριά έχει ένα ρόστερ που αποτελείται από έμπειρους παίκτες, που τους γνωρίζουμε και έχουν πολλές εικόνες από την κατηγορία. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας όλη την εβδομάδα έχουμε επισημάνει τα δυνατά τους σημεία, αλλά και τις αδυναμίες τους. Πρέπει να μπούμε στο ματς δυνατά και συγκεντρωμένοι από την αρχή για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να φτάσουμε σε μια ακόμα νίκη«.

Για τον κόσμο του Περιστερίου:

«Εγώ βρίσκομαι στην Ελλάδα από μικρό παιδί… Παρακολουθώ χρόνια τον ΓΣ Περιστερίου από τότε που αγωνίζονταν ο Μάρκο Γιάριτς κι Μίλαν Γκούροβιτς, με τον οποίον ήμασταν και συμπαίκτες στον Ερυθρό Αστέρα.

Είναι μια ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία κι ο κόσμος της πάντα είναι δίπλα της, θυμάμαι κι από την Β΄ Εθνική, φέτος ακόμα περισσότερο, καθώς αναγνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται και την ποιότητα που βγάζει μέσα στο γήπεδο. Οι φίλαθλοι έχουν αγκαλιάσει την ομάδα και πιστεύω ότι η παρουσία τους σε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως, που παίζουμε, δίνει ένα επιπλέον κίνητρο σε όλους μας, παίκτες, προπονητές και διοίκηση, ώστε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε ο ΓΣΠ να επιστρέψει εκεί που ανήκει».