Μιχελάκος: «Εχουμε βγάλει ένα απαιτητικό πρόγραμμα», Καλαμπάκος: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να βαφτίζουμε κανέναν και τίποτα»

Αήττητος συνεχίζει την πορεία του στο πρωτάθλημα, ο Χαρίλαος Τρικούπης έπειτα από τη νίκη του επί του Τρίτωνα. Μετά το τέλος του αγώνα οι δυο προπονητές μίλησαν για το παιχνίδι αλλά και την εικόνα που παρουσίασαν οι ομάδες τους.

Ο Μιχάλης Μιχέλάκος δήλωσε. «Να δώσω συγχαρητήρια στον Τρικούπη και ειδικά στον κόουτς Καλαμπάκο. Για μένα είναι τιμή που βρέθηκα, απέναντί του. Οσον αφορά το παιχνίδι, θεωρώ ότι πληρώσαμε το δεύτερο δεκάλεπτο, μειώθηκε η επιθετική συγκομιδή μας. Παράλληλα, σε όλο το παιχνίδι είχαμε πρόβλημα να σταματήσουμε τη δημιουργία του αντιπάλου… Παρόλα αυτά η ομάδα μου δεν σταμάτησε να παλεύει. Για μας είναι εμπειρίες. Εμείς κερδίσαμε μετά από αυτό. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να παλέψουμε, να πάρουμε νίκες στην έδρα μας.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Χαρίλαος Τρικούπης είναι αυτή τη στιγμή η πιο δομημένη ομάδα στο πρωτάθλημα. Παίζει το καλύτερο μπάσκετ. Εμείς από εκεί και πέρα θα μπορούσαμε να έχουμε κάτι καλύτερο, πληρώνουμε τη δυσκολία στον προγραμματισμό μας. Θεωρώ όμως, ότι έχουμε βγάλει ένα απαιτητικό πρόγραμμα. Σιγά σιγά η ομάδα θα παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει…».

Ο Ντίνος Καλαμπάκος, από τη δική του πλευρά, ανέφερε. «Συγχαρητήρια αρχικά στα παιδιά του Τρίτωνα, έπαιξαν όμορφα και μας έβαλαν δύσκολα… Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι γιατί η πνευματική προσέγγιση ήταν κακή. Προετοιμαστήκαμε και έτσι, “βαφτίσαμε” τον Τρίτωνα αδύναμη ομάδα και δεν ήμασταν προσεκτικοί σε όλα όσα κάναμε μέσα στη βδομάδα. Σήμερα ήμασταν και λίγο τυχεροί… Δεν είχαμε τη συγκέντρωση που έπρεπε, αυτό είναι το στενάχωρο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να “βαφτίζουμε” κανέναν και τίποτα. Εδώ που έχουμε βρεθεί πλέον, έχουμε την υποχρέωση να παίζουμε το κεφάλι μας…».